2777
2789
عنوان

شوهرم به نماز اهمیت نمیده😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4708 بازدید | 165 پست
خب گلم اره زندگی هر دوتامونه.یه کلیپی هست میگن اگه فرد بی نماز تو خونه باشه رزق و روزی از خونه میره ...

من خیلییی به نماز و دعا و... اعتقاد دارم خیلی 

به ادم ارامش میدن ولی این حرف درست نیست چون میلیادرهای بی نماز کم نیستن چرا از خونه اونا رزق و روزی نمیره؟

خب گلم اره زندگی هر دوتامونه.یه کلیپی هست میگن اگه فرد بی نماز تو خونه باشه رزق و روزی از خونه میره ...

من چی بگم ک شوهرم مقدسات رو ب فحش های زشتم میکشه علاوه بر اینکه نماز نمیخونه‌ یعنی امیدوار باشم‌۴۰ سالگیش میمره  

فکر کن سال دیگه بمیره    

این تایپکو سیو میکنم اگر سال دیگه مرد بیام با خوشحالی دوباره‌ نگاش کنم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید دیگه بهش گیر بدی بچه که نیست خودتم ناراحت نکن خودت نمازتو بخون‌برای اونم دعا کن واسه زندگیتونم‌دعا کن 

بیشتر گیر بدی یه سری حرمت ها شکسته میشه و بدتر میشه گاهی لج میکنن بدتر

نمیشه کسیو به نماز اورد خود شخص باید بخونه چرا میخوایین مجبورش کنین بیچاره مردا از دست شما آسایش ندا ...

عریزم این طرز صحبت درست نیست کاش حرفتون رو با ادبیات بهتری ادا می کردید

من خیلییی به نماز و دعا و... اعتقاد دارم خیلی به ادم ارامش میدن ولی این حرف درست نیست چون میلیادرهای ...

ررق و دوزی همیشه پول و مادیات نیست. رزق معنوی و برکت چیزای دیگه ای هست که اونا درک نمیکنن.

الان تو مثلا مذهبی هستی و نماز میخونی ک پای والدینش رو میکشی وسط؟؟؟چیکار به اونا داری واقعا ؟؟؟؟

اینا شخصیت سرشون نمیشه یه مشت بی سوادن لا قرآنو باز نکردن همینجوری چرتو پرت میگن تازه چیزه خاصی ام نگفتم سری پای والدین رو میکشه وسط اشکال نداره گناهش گردن خودشه

من خیلییی به نماز و دعا و... اعتقاد دارم خیلی به ادم ارامش میدن ولی این حرف درست نیست چون میلیادرهای ...

عزیزم تو قرآن اومده اگه با دقت بخونید 

همه مادیات و رفاه زیادی از سر نعمت نیست.

خدا به بعضیا اونقدر میده که غرق این دنیا میشن و در دنیای مادی و عیش و نوش خدا و حق الله رو فراموش میکنن این بدترین مجازاته

این افراد رها شدگانن 

کسایی که اونقدر خدا بهشون تلنگر زد ولی اهمیت ندادن 

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
اعتقاد نداشتن ؟ من مادر بزرگم مذهبیه نصف خانوادم رفتن عربستان به کی میگی بی اعتقاد تو فقط نماز خوندی ...

اونا میذهبین و رفتن عربستان مهم اینه که تو اعتقاد نداریبه نمز خوندن وگرنه اینجوری نمیگفتی..اتفاقا قران هم میخونم‌.حافظ قرانم

چرا همتون فکر می‌کنین رزق و روزی فقط پول و مادیاته؟؟؟ رزق خیلی معنای گسترده‌تری داره‌هاااا اینکه میگن ادم بی‌نماز رزقش کم میشه صرفا پول نیست...بعضیا خیلی سطحی فکر می‌کنن و نگاه میکنن

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
اونا میذهبین و رفتن عربستان مهم اینه که تو اعتقاد نداریبه نمز خوندن وگرنه اینجوری نمیگفتی..اتفاقا قر ...

تو از کجا میدونی اعتقاد ندارم؟ 

چرا تهمت میزنی 

من نماز نخونم قبضش در خونه تو میاد؟

چقدر از بی نماز بدم میاد . انسانی که حاصر نیست ی سجده برا خالقش کنه.

آیه لا اِکْراهَ فِی الدّین (سوره بقره: ۲۵۶) بخشی از آیة الکرسی است که به مسلمانان توصیه می‌کند غیرمسلمانان را به پذیرش دین اسلام مجبور نکنند و بر آزادی و اختیار انسان در پذیرش دین تأکید دارد. این آیه هنگامی نازل شد که عده‌ای از انصار قصد اجبار فرزندان خود به پذیرش دین اسلام را داشتند. به گفته علامه طباطبایی، بی‌قید و شرط بودن آیه، نشان می‌دهد همه انسان‌ها از جمله کفرپیشگان نیز نباید با اکراه به پذیرش دین وادار شوند.