2777
2789
عنوان

تهوع صبحگاهی کی دارهههه😢

229 بازدید | 18 پست

من هر ساعتی بخوابم یهوووو پنج صبح خود بخود بیدار میشم همراه با تهوع علتش چیه ؟ خیلی بد حاااال میشم

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز زیادی نمیتونم بخورم انگار اجر قورت دادم خالی بمونه اسیدش میده بالا خیلی لاغر شدممممم تابحال قرص نخوردم   یبار خوردم تهوع گرفتم قرص خوبم میکنه

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

منم تجربشو ندارم اما شنیدم بیسکوییت ساقه طلایی بخور چون ازسبوسه کمک میکنه ب حالت تهوع ،البته دکترواس زنداداشم میگف

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
منم تجربشو ندارم اما شنیدم بیسکوییت ساقه طلایی بخور چون ازسبوسه کمک میکنه ب حالت تهوع ،البته دکترواس ...

اشتها ندارم صبااااا 

ازمایش خون دادین؟

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

فقط اول تاپیکتو خوندم ،حبوبات زیاد نخور غذاهای سرخ کردنی نخور،سعی کن اب پز باشه ،سبزیجات هم خوب نیس باید یک ماهی مراعات کنی تا خوب بشه 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ