2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 26 پست
عموما تا ۶ماه ورمش باید بهتر بشهاما تا یکسال ورم رو داریشاید چون ضربه دیده خط کانتور نداری

اره هفته دوم خواهرم با سرش خورد تو دماغم ولی الان یکم خطا داره پر میشه ولی خب زیاد نازک نشدع

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی میشه یه سوالی بپرسم چند عمل کردی و اینکه بعد اینکه بهوش اومدی سخت بود درد دا‌شتی میشه اینارو بهم ...

اینجوری بهت بگم راحت راحت راحت انقد راحت و خوبهههخخ که آدم میگه بیست بار انجام بدم من خدایی کار دکترم عالی بود یکم خودم رعایت نکردم روزای اول گریه کردم یکی از عزیزامو از دست دادم روز عملم و تغذیه و اینارو رعایت نکردم تنفسمم عالیه خدارشکررر فقط ورم دارم که دوستان میگن یکسال طول می‌کشه 

پیش کدوم دکتز رفتی عزیزم و هزینش چقذر شد

رفتم پیش دکتر ساریخانی بعد از ۶ ماه ببینیم معرکه شده خیلییی طبیعی همون‌جوری که خودم میخواستم بهترینه به نظرم قیمتش کلا۴۰ میلیون شد تیر ماه 

همونه دیگه الان دکتر برای من نمک و تا یک ماه ممنوع کرده بعدشم باید کم بخورم که ورم نکنه

من خیلی کم رعایت کردم شاید اصلا رعایت نکردم ولی ۶ ماه کشید وزمم کمتر شد هنوزم البته ورم دارم

وا به اونا چه ؟ اگر بخوای به حرف مردم زندگی کنی ک زندگیت رو هواست منم اوایل عمل کرده بودم زنداداشم ه ...

خدا خیرتون بده الان یکسال از عملم گذشته فهمیدم همه استرس ام الکی بوده انقد خوشگل شدم🥺♥️