2821
2789
ايول صدا شمال مياد به به اون وسطا يكي هو هو كنه مثلا باده😂😂😂 منم براتون شعر مولانا بخونم با ص ...

وسطش تحریر بروووووووووو چه چه بزن

استارتر،اونجا که آب ریختی،رو فرش بپر بپر کن صدای شلپ شولوپ بده

اوووووف بیاید بریم شنا

😁😁

ولی....کسی که ترسیده باشه،باتاپیک زدن،بیشتر به خودش استرس وازد میشه که،مریض که نیست آخه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افرین صفا سیتی از ما اهنگ هم که ردیفه  دوستمون هم که میخواد شیرینی برامون درست کنه  بچه ...

من جوج خوابوندم تو سس خوشمزه براتون

هم تند هم زعفروني هم ماستي

به به

يكي بياد سيخ بكشه بوي جوج كل سايت ور داره همه بريزن اينجا😂🍗🍗🍗🍴🔥🔥

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
وسطش تحریر بروووووووووو چه چه بزن استارتر،اونجا که آب ریختی،رو فرش بپر بپر کن صدای شلپ شولوپ بده ا ...

وای خدایا ایکاش واقعی الان هممون پیش هم بودیم چه خوش میگذشت   

دوس دالم   
بچه ها طبق اخرین اخبار استارتر  توی این تایپیک عرب داریم  چشممان روشن  اهلا و سهلا ...

عربيم اصلا خوب نيست

ولي سلامت باشن انشالله

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
من جوج خوابوندم تو سس خوشمزه براتون هم تند هم زعفروني هم ماستي به به يكي بياد سيخ بكشه بوي جوج كل ...

مصطفئ بروووووووووووووو جوج سیخ کن   

دوس دالم   
وای خدایا ایکاش واقعی الان هممون پیش هم بودیم چه خوش میگذشت    

آره‌والا

کلیپ صوتیشم‌میذاشتیم....فردا اجمععین قطع دسترسی😆😆میگفتن اینا شیشه زدن

البت من مجاریم،خل تره تا واقعیم😁

وسطش تحریر بروووووووووو چه چه بزن استارتر،اونجا که آب ریختی،رو فرش بپر بپر کن صدای شلپ شولوپ بده ا ...

به به 

من دارم كرال ميزنم الان

عرض فرش دارم كرال پشت و جلو ميزنم😂😂😂😂