2821
2789
الان من اگه پیشت بودم،میگفتم بیا شعر اتل متل توتوله رو بخون،ضبط کن منم‌اونور،صدای بلبل در میاوردم،می ...

بيا اين كارو كنيم جان خودم😂😂😂

بيا من شمارو بوس كه انقدر مهربوني

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای منم بذار کنار گشنم شد میخورم قربون دستت

جون تو صبح برات بفرستم؟

نميدونم چي ميخوام درست كنم حالا😂

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
املتو با گوجه درست کن..گوجه رو پوست بگیر رنده کن با سیر رنده شده تفت بده خوب که سرخ شد تخم مرغ بزن😋 ...

املتا نامزدم خيلي خوشمزه ميشه

ماشالا اونم كه اصلا انگار نه انگار كه منم يه زني دارم

فدا سرم

درست ميكنم ميام ميزارم براتون عكسشو

كلي كدبانو ام خيلي زياد ولي املتام اصلا خوب نميشه

بذار من میگم چی درست کن کیک اسفنجی که روش پراز کرم کاکائو باشه  قربون دستت

يه كيكايي درست ميكنم همه تعجب ميكنن

نه كيك الكي كه

تزيين با فوندانت و خامه خوشگل و پر از موز و گردو و شكلات چيپسي