2777
2789
بچه ها همگی  برای شادی روح مصطفئ  الفاتحة مع الصلوات  اللهمممم صلللللللل علئ محمد ...

فكر كنم فقط ما مونديم

من قربونت برم؟خب؟

مصطفي عشق قديمي من بود حاجي،چطور دلت اومد؟چطوووووور؟

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه  بدو تیکر بزن زن

بكر زايي ميدوني چيه حاجي؟

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
جوج که نیست حداقل خیارشورشو بخوریم  خداروشکر بود تویخچال

الهي من بميرم برا دل جوج خواستت

فكر كنم فقط ما مونديم من قربونت برم؟خب؟ مصطفي عشق قديمي من بود حاجي،چطور دلت اومد؟چطوووووور؟

یاور کمربند رو بیاررررررررر

تو مگه عشق قدیمی هم داشتی و به من نگفتی؟

دوس دالم   
یاور کمربند رو بیاررررررررر تو مگه عشق قدیمی هم داشتی و به من نگفتی؟

حاجي غلط كردم

حاجي خبط كدرم

حاجي به دست و پات ميوفتم

((انگار فيلم قيصر))😂😂😂

نععععععععععع فردیننننننننن بیا برادرتو کشتن 

اين ديالوگ خيلي باحال بود

ماه عسل

علي تو زن داري؟

نه بابا زنمون كدومه؟

نامزد داري؟

رفتم سربازي برگشتم حامله بود

تا حالا عاشق شدي؟

عهههه بخواب بابا عشق كدومه

دايي يه كاري كردي خودمونم پاك داريم ميريم گرو