2777
2789
عنوان

وای خدا خودش بهمون رحم کنه 😔😰

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 41 پست
عزیزم تا حالا خواب بد دیدی؟؟!دیدی چجوری روح عذاب می کشه.بعدم قرار نیس آتیش بزنن،ما فقط با گناهانمون ...

خواب بد هم چون فکر میکنیم جسم فیزیکی داریم بد هست و واقعی نیست مثلا تو خواب یه قاتل دنبال منه من چرا میترسم چون فکر میکنم جسم فیزیکی دارم و اون قاتل قراره به جسمم آسیب بزنه وگرنه اگه روح باشم چرا باید از یه قاتل بترسم! اما توی دین گفته شده میریم جهنم آتیشمون میزنن واسه همین منم گفتم چون اسی هم همین رو گفت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
روح که آتیش نمیگیره اونم اگر داشته باشیم راستش من مطمئن نیستم اونم داشته باشیم منظورم روحی هست که بع ...

توی قران ایه هایی هست که کافران به پیامبر میگن چطور انتظار داری که ما ایمان بیاریم درحالی که وقتی مردیم و تبدیل به خاک شدیم تو میگی که زنده میشیم؟ 

و خداوند متعال میفرماید که بهشون بگو همونطوری که برای بار اول از نطفه افریدیم پس از مرگ هم همینگونه زنده میکنیم

(نمیخوام تعصب وارانه بگم ولی اعتقاد ما اینگونه هس البته که هیچ اجباری در دین نیست❤) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب بد هم چون فکر میکنیم جسم فیزیکی داریم بد هست و واقعی نیست مثلا تو خواب یه قاتل دنبال منه من چرا ...

عزیزم من مرگ پدرمو چندوقت قبل تو خواب دیدم آخه اینا چین اگه نیستن چرا اتفاق میوفته اصلا خواب چیه 

توی قران ایه هایی هست که کافران به پیامبر میگن چطور انتظار داری که ما ایمان بیاریم درحالی که وقتی مر ...

نمیدونم باز من به اینم نمیتونم باور کنم چرا؟ چون مثلا ما روحمون دراومد بیرون از جسممون و آزاد شد حالا باز چرا باید دوباره برگرده تو جسم که انگار یه زندان هست براش؟ که باز حالا بخواد بره جهنم و تو آتیش بسوزه؟ یا بره تو باغ بهشت؟ بعدم اینجوری مثلا هر کی با جسم قدیمیش میخواد پاشه بره خب شاید یکی نخواد دوباره این شکلی باشه یا مثلا اونایی که یه عالمه عمل کردن با کدوم جسم بیدار میشن جسمی که دماغشو عمل کرده یا جسم اولیه خلاصه واسه من منطقی نیست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
توی قران ایه هایی هست که کافران به پیامبر میگن چطور انتظار داری که ما ایمان بیاریم درحالی که وقتی مر ...

دین امری قلبی هست یعنی باید دست وارد قلب انسان بشه.امورات قلبی هم‌ اکراه بردار نیست .من تو کتک میزنم تا دوستم داشته باشی .میشه؟ نه نمیشه. پس لا اکراه فی دین.

خدا عقل به ما داده راه رو روشن کرده این‌همه آیات فرستاده ما چطور میشه چشم پوشی کنیم از این‌همه آیات الهی؟ 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نمیدونم باز من به اینم نمیتونم باور کنم چرا؟ چون مثلا ما روحمون دراومد بیرون از جسممون و آزاد شد حال ...

وای چه سوالایی😂منم درگیر کرد

بر اساس ایه ای از قران که خوندم اینکه بهشتیان خیلی زیبا هستند و نورانی و همه در سن 33 سال جاودانه خواهند شد

ولی از این زاویه هم نگاه کن که کسی که دنیارو ساخته و پادشاهی زمین و اسمان ها برای اونه براش خیلی اسونه که یه جسم جدید بهمون بده (خودمم چیزا رو هنوز نتونستم بفهمم ولی فک کنم همین جسممون باشه که باهاش محشور میشیم چون وقتی رستاخیز بشه و به عرصه قیامت بریم با همین جسمی خواهیم بود که ازقبر برخاستیم  ) 

دین امری قلبی هست یعنی باید دست وارد قلب انسان بشه.امورات قلبی هم‌ اکراه بردار نیست .من تو کتک میزنم ...

دقیقا همینه 💕خداوند بسیار نسبت به بنده هاش مهربون و رئوفه حتی به کسانی که به راه راست نمیان و خداوند بهشون این دنیا ازادی میده البته در سوره اسرا گفته شده که به همشون نه به اونایی که خدا خودش بخواد

نمیدونم باز من به اینم نمیتونم باور کنم چرا؟ چون مثلا ما روحمون دراومد بیرون از جسممون و آزاد شد حال ...

شما توجه داشته باشید که روح‌ مجرده زمان و مکان نداره.

ما الان که جسم داریم در دنیا همزمان در برزخ هم هستیم.مثل جنین که در رحم مادر هست در دنیا هم هست.

وقتی از دنیا رفتیم جسم ما در خاک دفن میشه و دیگه با جسم دنیوی کاری نداریم.

با جسم برزخی مون در عالم برزخی هستیم تحت قوانین برزخ

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دقیقا همینه 💕خداوند بسیار نسبت به بنده هاش مهربون و رئوفه حتی به کسانی که به راه راست نمیان و خداون ...

خودش بخواد یعنی چی؟ یعنی دل بخواهی؟ نه 

یعنی کسانی که مومن هستن کسانی که شایسته لطف خدا رو دارن 

کسانی که روحشون با لطف خدا سنخیت داره

خودش بخواد یعنی چی؟ یعنی دل بخواهی؟ نه یعنی کسانی که مومن هستن کسانی که شایسته لطف خدا رو دارن کسانی ...

منظور به انسان هایی که یکتاپرست نیستن و ظالم هستن حالا در هر موردی گفته شده که به اونها فرصت داده شده که بیشتر فرو برن و از زندگی زودگذر دنیا بهره ببرن که عاقبتشون جهنمه

که حالا رفاه و پول ومشهور بودن یا کلا این چیزا مدنظره که بازم میگه که اونم به کسایی که خدا خودش اراده کنه اینجوریه یعنی هرکسی پاشه مشرک بشه یا کافر اینجور نیس که تلپ یهو خوشبخت شه، اتفاقا این خوشبختی که داده میشه درواقع سند جهنمی شدن طرفه

منظور به انسان هایی که یکتاپرست نیستن و ظالم هستن حالا در هر موردی گفته شده که به اونها فرصت داده شد ...

احسنت