2777
2789

بادنجون و گوجع سیب زمینی سرخ کردم ولی حالم ازشون بهم میخوره .من فقط غذای لذیذ دوس دارم .برم بیرون یچیزی دیگ بخرم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشکال نداره امشبو یه دل سیر بخور🤣

لعنت به هر چی رژیمه

پدرمون و در آورده

خوش به حال اونایی که با خیال راحت همه چی می خورن ولی چاق نمیشن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
نوش جان طرز تهیه اش را میگی عزیزم

دال عدس باسیب زمینی تیکه شده بااب کم گذاشتم بپزه.ازاون ورم ی پیاز رنده زدم سرخ کردم ۴تاحبه سرم ریختم باادویها و۱قاشق رب والیمو عمانی سرخ کردم بعد ریختم تودال عدسا یکمم سیب ودال وکوبیدم تا لعاب بده وبهش اب جوش ریختم وگذاشتم جابیفته.ماجنوبیا بابرنج میخوریم خیلی خوشمزس ولی امشب من بانون خوردم عالی بود شمام درست کن نوش جونتون

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اصلا هنگ بودم .شوهرم میگه خوب بگو چی لازم داری بگیزم‌.میگم بابا بگیزم‌ چیه .من باید از صبح اطلاع داش ...

بگو غذا بگیره وافعا بی فکره آقاتون 🥴واقعا من بودم خون  اه مینداختم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

اصلا هنگ بودم .شوهرم میگه خوب بگو چی لازم داری بگیزم‌.میگم بابا بگیزم‌ چیه .من باید از صبح اطلاع داش ...

من از مهمون یه هویی متنفرم

حالا هر کی می خواد باشه فرقی نمی کنه برام

یکبار جاریم و برادرشوهر بدون اینکه زنگ بزنن به من آمدن خونمون 

زنگ آیفون هم نزدن مستقیم امدن با زنگ خونه رو زدن

منم با تاپ شلوارک نشسته بودم تو خونه 

دیدم زنگ و زدن به دخترم گفتم باز کن بابا آمد

درو باز کرد گفت مامان عمویینان 

عین چی پریدم تو اتاق

بعد که لباس پوشیدم امدم روک تو روشون گفتم 

علم پیش رفت کرده ها هم گوشی داریم هم تلفن خونه حداقل یه پیام می دادید

آنقدر حرصم گرفته بود فکر کن اگه خودم در و باز می کردم برادرشوهر من و لخت می دید تصورشم خجالت اوره اصلا

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
یه کاربری هستید که هیچوقت یادم نمیره شمارا از هر نظر عالی هستین🥲کاش نسبت خانوادگی داشتبم باهمانشاءا ...

😍 شما لطف دارید، انشااله همیشه در سلامتی و آرامش باشید ❤

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خدا شفا بده

مرسی🥲

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️