2777
2789
عنوان

پسرخاله🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 21 پست
ما از بچگی باهم بودیم از بچگی این حس رو با خودم اوردم تا الان(: نمیدونم واقعا ریسک کنم یا نه

منم دقیقااا مثل تو از بچگیی کلا پیشش بودم همیشه هوامو داشتش منم از همون بچگی هام دوسش داشتمم تا اینکهه ازدواج کردش و من واقعااا داغون شدم بعدش هم طلاق گرفت و الان تقریبا بهم امار میده ولی منن نمیخوام بفهمه که بهش حس دارم من 20 اونم 26

منم دقیقااا مثل تو از بچگیی کلا پیشش بودم همیشه هوامو داشتش منم از همون بچگی هام دوسش داشتمم تا اینک ...

وای الان باهات حرف میزنه؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای الان باهات حرف میزنه؟

همو تو اینستا داریم ولس پی ام نمیدهه حضوری که همو میبینیم خیلی امار میده و همش سمتم میاد موس موس میکنه ولی خوب خیلیییی لاشی و دختر بازه نمیخوامش با اینکه از عشقش دارم میمیرمم

سلام خوبیکامل میفهمم چی میگی🥺😭

((((:

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

چراااا اختلاف سنی ؟

اختلاف سنیتون عالیه

اما سنتون بده واقعا مطمئن باش دو سال دیگه عوض میشه حست

اونم تو سنی نیس که بتونه بپذیره ابراز علاقه دخترو و خودش گم نکنه 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱 بی حاشیه بودن رو دوست دارم. از مکالمه با ادمایی که دائما همه چیز بهشون برمیخوره متنفرم، اگه بهت برخورد و ریپ زدی بیشتر ناراحتت میکنم🤠