2777
2789
اره صاحب کارشون براشون می گیرند شهر ما خودش یک پا کابل هست

اینجا که همشون از بی سیمکارتی مینالن

چرا میگیرن آخه

باید حتما قضیه ی شاهچراغ تکرار بشه تا بیرونشون کنن

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش دولت داره ازشون ی سودی میبره مگرنه عمرا نگهشون داره اعتراض های ماهم بی فایده اس

چرا هی این حرف تکرار می کنید که خودشون دهم الا ن زبا نشون سه متر شده دکه دولتتون  داره از ما میکنه آخه کسی که غیر قانونی آمده چطور ازشون سود ببرن

لهجشون تو گوشم پلی شد

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱 اکانت موقتا دست ۳ نفره

اینجا که همشون از بی سیمکارتی مینالنچرا میگیرن آخهباید حتما قضیه ی شاهچراغ تکرار بشه تا بیرونشون کنن

نه شهر ما برای خودشون برو بیای دارند سیم کارت بهترین گوشی دستشون هست  بعضی هاشون دوتا گوشی دارند یک ساده یک لمسی

من دلم برای افغانیا خیلی میسوزه .بدبختن.توی کلاس دخترم، یک دختری هست از افغانستان اومدن .خواهرش دم مدرسه جلوی چشمشون تیکه تیکه شده.بمب گذاری بوده.این دختره حیوونکی تشنج گرفته همش سر کلاس یهو حمله بهش دست میده.خیلی بدبختن .اونا بدبختن ما از اونا بدبخت تریم.کاش طالبان از بین میرفت برای همیشه .اینا میتونستن برگردن کشورشون در آرامش زندگی کنن.اون بو و یا کثیفی هم مال سالهای سال بی سر وسامونیه که داشتن .۱۰۰ ساله کشورشون داره دست به دست میشه.لعنت به طالبان و تمام حکومتهای طالبانی جهان که نمیگذارند مردم یک اب خوش از گلوشون پایین بره و برای کشور همسایه هم درد سر ایجاد می کنن .مسوولین ما هم باید مرز را ببندن.کجای دنیا گله گله آدم میتونه بدون مدارک بره کشور دیگه؟واقعا جای تاسف داره

نه شهر ما برای خودشون برو بیای دارند سیم کارت بهترین گوشی دستشون هست بعضی هاشون دوتا گوشی دارند یک ...

🤣🤣🤣

اونروزی یه دختر بچه خیلی کوچیک کنار خیابون دست فروشی میکرد لیف و ناخن گیر و اینجور چیزا میفروخت نمیدونم افغان بود یا نه

مردم حواسشون نبودنی گوشیشو از زیر لباساش درمیورد به دوستاش زنگ میزد

مامانم میگفت ببین گوشیش از گوشی من مدل بالاتره 😂😂😂

یاد اون افتادم

با این حساب از فردا دخترای نینی سایت تاپیک میزنن خواستگار افغان

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده 

خیلی دلتون میسوزه واسه کشورمون و ناموسمون بهشون خونه ندید بهشون کار ندید کارگر سر گذر ایرانی می‌بینید افغانی می‌برید چون کمتر پول میگیرن؟؟؟؟؟

خونه اجاره نمی‌دید به دانشجوهامون چون مجردن به اینا گله ای خونه اجاره میدین بی شناسنامه چون بیشتر پول میدن؟

تقصیر خودمون هم هست هی دولت دولت نکنید 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز