2821
2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست
با مدل موی کوتاه هم میشه شینیون درست کرد که

نمیدونم این به من گفت نمیشه 

دوتا کلاه گیس داشت مشکلی و بلوند من مشکی نظرم گرفت فر بود چون خودمم چشم و ابروم مشکیه با یه تاج فقط

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راحت باش خودمم دل خونم😂😂 شوهرم هی با خودش غرغر میکنه ولی نمیتونه کاری کنه میدونه اگه به مادرش بگه ...

😂😂😂😂🤣 والا اه 

بنظرم چنتا راه داری یکیش همین که گفتم به پشمتممم نگیریشون کلی شینیون عروس با موهای خیلی کوتاه هست 

یا اینکه اکستنشن کنی 

یا اینکه همون که خودت گفتی کلاه گیس بذاری موهاتو مدل باز شینیون کنی که بنظرم یکم خیلی مصنوعییعه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

😂😂😂😂🤣 والا اه بنظرم چنتا راه داری یکیش همین که گفتم به پشمتممم نگیریشون کلی شینیون عروس با موها ...

شوهرم میگه اصلا چون موهات اینطوره مرد و زنو قاطی کنیم لباس عروس پوشیده بپوش نمیدونم والا چیکار کنم

شوهرم میگه اصلا چون موهات اینطوره مرد و زنو قاطی کنیم لباس عروس پوشیده بپوش نمیدونم والا چیکار کنم

کل عروسی الان به موی شما بنده؟ 😐 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز