2777
2789
عنوان

این خاستگارم منو اسکل کرده ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا همه زخم خورده ان بعضی اوقات زیاده روی میکنن شما با پسره اشنا شو امتحانش کن ببین چقد راست میگهخ ...

ظاهرا درامدش خوبه میخواد رستوران هم بزنه 

خودمم میخوام برم تو داروخانه 

خوب حتما به اشپزی علاقه داشته اشپز شده 

ما ی همسایه داشتیم خانومه خودش پرستار بود قسم میخورد میگفت ۱۱ ساله ازدواج کردم پاتو اشپز خونه نزاشتم شوهرش پخش مواد غذا بود میگفت بهترین سبزی قرمهارو میپزه وهمچی بلدی ازین مردا هم هست

باید از جیب خودش اون مقدار اضافه ای ک به خونه می بره رو حساب کنه رایگان ک مواد غذایی رو خرید و استفا ...

نمیدونم اینجا چنتا زن آشپز دیدم غذا میاوردن هر روز

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
باید از جیب خودش اون مقدار اضافه ای ک به خونه می بره رو حساب کنه رایگان ک مواد غذایی رو خرید و استفا ...

معمولا غذا زیاد میمونه 

خودشون که میخورن منم تهش نشد نیمرو میخورم 

خوب حتما به اشپزی علاقه داشته اشپز شده ما ی همسایه داشتیم خانومه خودش پرستار بود قسم میخورد میگفت ۱۱ ...

اره میگه آشپزی دوست دارم 

اصلا گفت وقتی خونه باشم خورم درست میکنم 

بعید میدونم هر روز درست کنه 

گفت هر وقت خونه بودم 

اره میگه آشپزی دوست دارم اصلا گفت وقتی خونه باشم خورم درست میکنم بعید میدونم هر روز درست کنه گفت هر ...

خب دیگه هر وقت خونه بود مهمه بس انتظار داری سر کارشم برات غذا بپزه پست کنه 🤣🤣

میتونی بگی بیشتر درسو کنه تا وقتی اون نیست از گشنگی ضعف نکنی 

ولی خیلی تنبلیااا🤣🤣

کی میگه دروغ گفته؟ مگه میشناسنش؟ بعدم آشپزی اصن کاری نداره. من بعد ازدواج یاد گرفتم تو چند ماه خیلی ...

میگن قول الکی داده 

اگه مثلا مکانیک بود میگفت آشپزی میکنم خودم همون لحظه می‌فهمیدم دروغه ولی این شغلش اشپزیه 

نمیگم هم هیچ وقت غذا درست نمیکنم 

میگم یه وقتی اگه حوصله نداشته باشم شوهرم به جای غر زدن خودش یلد باشه درست کنه 

2790
2778
2791
2779
2792