2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جدی دیگع نمیتونم تو خودم نگه دارم خیلی وقته سکوت کردم دیگع دارم خفه میشم

نگاه عزیزم من خودم تراپیستم آدمای مثل تورو هم زیاد داشتم اگه تو بری جلو و حرفتو بزنی خودتو آزاد میکنی اگه نگی به مرور زمان خودتو از همه چیز میندازی و افت میکنی امروز و فردا نکن همین عصر برو بهش بگو یا اوکی میشه یا نمیشه 

اوکی شد که مبارکه نشد هم حتما خدا یکی دیگه رو تو سرنوشت تو قرار داده فقط باید صبور باشی وسلام

یه تراپیست...🌱
نگاه عزیزم من خودم تراپیستم آدمای مثل تورو هم زیاد داشتم اگه تو بری جلو و حرفتو بزنی خودتو آزاد میکن ...

میتونم یه سوال دیگع بپرسم

به نظرتون بعدش احساس بهتری دارم؟ احساس ضعف یا کوچیک شدن نمیکنم؟ میترسم بعدش حالم از الان هم بدتر بشه اخه

میتونم یه سوال دیگع بپرسمبه نظرتون بعدش احساس بهتری دارم؟ احساس ضعف یا کوچیک شدن نمیکنم؟ میترسم بعدش ...

نگاه عزیزم 

الکی چرا خودتو ناراحت کنی همون اولش هم گفتم الویت خودت و اعصابت باشه از تو فقط یدونه تو این دنیا هست قدر خودتو باید بدونی نه اینکه خودتو سر چیزای الکی داغون کنی اگر طرف اوکی داد که هیچ نداد خیلی عادی بلاکش کن و یه کاری کن دیگه جلو چشمت نباشه و بلند شو شروع کن به خودت رسیدن یه کاری کن همون فرد بعد یه مدتی بگه چرا من با این وارد رابطه نشدم و همش به این فکر کن که خدا نیمه گمشدت رو وتست کنار گزاشته فقط نیاز به زمان و صبر داره که بهش برسی برو باشگاه برو برو یه مهارتی رو یاد و همینطوری رو خودت واسه اون نیمه ی گمشده ات کار کن 

یه تراپیست...🌱