2777
2789
عنوان

فرم چشام چیه📷📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 24 پست
گل افتاده نیست

پس چیه ؟؟؟

میخواستم خط چشم بکشم گفتم فرم چشامو بشناسم بکشم 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتم و برداشتم 🥴 ندیدین

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

گذاشتم و برداشتم 🥴 ندیدین

من دیدم خیلی چشات قشنگ بود ولی فرمشو نمیدونم

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
چقدرررررر چشمات مهربووووووونههههه.به نظرم گرد

قربونت 😍😘

من دیدم خیلی چشات قشنگ بود ولی فرمشو نمیدونم

ممنونمم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

فرم چشات یه جورایی خواب آلوده

از اونجایی که کل روزو خواب الودم طبیعیه😂😂

چشات قشنگه هاولی حس میکنم پسری

a am girl

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792