2777
2789
عنوان

نتردام🥺

185 بازدید | 22 پست

حیف شد رفت...🙂

گف لیگ هیچ وقت برنمیگرده🥲

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا چیشد

نمیدونم

گف حکایت نتردام دیگ تموم شد و رف💔

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

چرا

نمیدونم💔

حس ششمی هستی؟کار میکنه من بپرسم؟😂

بپرس

نمیدونم😂

وای همونی که آلمان بووود ؟؟😭😭چراااااااا

آره💔

هر جا هست، ان شالله حال دلش خوب باشه 🌹

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

هر جا هست، ان شالله حال دلش خوب باشه 🌹

انشا....

خوشحالم تو فکرش خاطره خوبی ب جا گذاشتین🙂

شما میدونید چرا رف؟

من مهتجرت میکنم یا نه کی کجا😂

😂منم این سوالارو‌ دارم

آلمان

احتمالا

ولی احتمال زیاد کلا جور نشه

انشا....خوشحالم تو فکرش خاطره خوبی ب جا گذاشتین🙂شما میدونید چرا رف؟

نه عزیزم ❤❤❤

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

😂منم این سوالارو‌ دارمآلماناحتمالاولی احتمال زیاد کلا جور نشه

کحا دوست داری بری 

رشته چیه 

سوالات چیه 😂همین مهاجرت می‌کنند یا نه؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا