2777
2789
عنوان

همسنام💔😑

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا ما اونجا بودیم گفت من برم الان میایم (چون تنهایی اجازه نداره جایی بره گفته بود با ما میاد ب ...

خدای من پناه بر تو خدااااا🥺💔

نزدیکسون نشو تو هم مبتلا میشی خدایی ناکرده اثر همنشین در تو اثر نکنه

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

سوای از مذهب و کلیشه های معمول به عقیده من ادم اگه میخواد رابطه جنسی خارج ازدواج هم داشته باشه باید عقل رس شده باشه و قشنگ طرف رو سنجیده باشه، دختر پسر نداره، داری یکی رو توی شخصی ترین حریمت راه میدی و وارد حریم خیلی شخصی یکی دیگه میشی مگه الکیه؟ داری عمیق ترین نوع ارتباط رو برقرار میکنی حیفه ادم هدرش بده 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

به خدا جدی میگم😐😐😐😐😐😐

باشه دستشویی عمومی اخه؟

ایران زندگی میکنیم سرویسا همشون زنونه مردونس کجا رفتن که کسی نیومده

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
باشه دستشویی عمومی اخه؟ایران زندگی میکنیم سرویسا همشون زنونه مردونس کجا رفتن که کسی نیومده

یه پارک خلوت بود بعدم مامور پارک دیده بود اینا فرار کردن واسه همینم زنگ زد ما بریم دنبالش خودش نیومد