اره والا ما اونجا بودیم گفت من برم الان میایم (چون تنهایی اجازه نداره جایی بره گفته بود با ما میاد ب ...
خدای من پناه بر تو خدااااا🥺💔
نزدیکسون نشو تو هم مبتلا میشی خدایی ناکرده اثر همنشین در تو اثر نکنه
فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین
سوای از مذهب و کلیشه های معمول به عقیده من ادم اگه میخواد رابطه جنسی خارج ازدواج هم داشته باشه باید عقل رس شده باشه و قشنگ طرف رو سنجیده باشه، دختر پسر نداره، داری یکی رو توی شخصی ترین حریمت راه میدی و وارد حریم خیلی شخصی یکی دیگه میشی مگه الکیه؟ داری عمیق ترین نوع ارتباط رو برقرار میکنی حیفه ادم هدرش بده
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.