2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 74 پست
😂😂😂همین که گفته من با زنا بودم ولی سک.س نداشتم یعنی داشته،همونجور که همه پسسرا میگن سیلی زدم به ف ...

پرسیدم دوس دختر داشتی گفت آره

میخواستم بعد بپرسم در چه حد بوده رابطتون که خودش قبلش گفت سک.س نداشتم باهاشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینکه یه نفر نسبت به بدنش همچین حسی داشته باشه و نداشتن رابطه ی خارج از ازدواج رو احترام به بدنش بدونه و بهش پایبند باشه برام قابل باوره، خصوصا که الان آمار hpv خیلی بالاست باعث می شه این تفکر از سمت هر کسی با هر جنسیتی غیر قابل باور نباشه برام

اما اینکه بشینه برام بگه دخترای زیادی خواهان رابطه باهاش بودن من رو به فکر میندازه

پرسیدم دوس دختر داشتی گفت آرهمیخواستم بعد بپرسم در چه حد بوده رابطتون که خودش قبلش گفت سک.س نداشتم ب ...

چی بگم والا ،دوست پسر دوست منم بهش گفته من فقط برای نیازام با زنا بودم وگرنه هیچ عشقی بهشون نداشتم و دوستمم قبولش کرده ولی ادم به ادم متفاوته یکی با این قضایا اوکیه یکی نه ،بستگی به خودت داره که چجوری برخورد کنی با این مسئله

این ۳۱ سالشم هست منکه میگم محاله همچین چیزی ک گفت

امکان ندارد ،چهل سالمه چیزایی دیدم ازمردا که باورم نمیشه 

وقتی متوجه شدم پیش پدر وعمو ودایی وبرادرت امنیت نداری 

بعد احتمالا این مرد امام معصوم هست   

جک گفته 

امکان ندارد ،چهل سالمه چیزایی دیدم ازمردا که باورم نمیشه وقتی متوجه شدم پیش پدر وعمو ودایی وبرادرت ا ...

گفت بهم نمیاد نه؟

منم خندیدم گفتم راستشو بگم اصلااا 

گفت همه همینو میگن

بعد تازه اصلا هیچ قید و  بندی نداشت حتی یک درصدم مذهبی نبود ک بگم به خاطر اعتقادش مثلا شاید جلوی خودشو گرقته

خدایا ی مغرور مذهبی لطفا:) عین خودم ک ب جان خودم با کسی تو رابطه نبودم

واقعا خیلی دردناکه لطفاً با دقت انتخاب کن خودم زخم خورده ام نابود شدم انشالله که یه همسر پاک نصیبت بشه الهی هیچ زنی مثل من درد نکشه

واقعا خیلی دردناکه لطفاً با دقت انتخاب کن خودم زخم خورده ام نابود شدم انشالله که یه همسر پاک نصیبت ب ...

الهی ک زندگیت پر شادی بشه دعای مشلول فراموش نشه برای خوشبختی فوق العاده اس منم دعا کن

وقت غروب بخون