2777
2789
اسی نیابو سرت ریپ بزنم ها مهلی اشنفتمه ولی خو فرقی نیاره هممو لریمو❤️هوا هم خنکه اوره هوا

بله صد البته 🧡

ایچه هم 

فامیلا خوزستانی مون تازه رهدنه اگوم ایسا وا خوتون تش ایارین ایسه که د نيستين هوا چونو خووه😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونوم کوجنسی؟ مو اصالتم اورگرده و خوزستان حدودا 6 یا 8 نسل پیش خوزستان بیدیمه

مو ایذوم رودوم

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
عا خوشبختومگرمه اوچه؟ مو هنیه پتو ریمه😂😂

اوچو نیدوم اصفهانم😂😁

ولی وا گرم بو

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
با بقیه دخترا بودم عزیزم وگرنه میدونم تو نبودی❤️❤️قربونت منم میگذرونم چخبر مامانت برگشت بسلامتی

عزیزی ما همچنان دوست داریم💋❤️

انشالله که همیشه خوشحال و خندون باشی مهربونم🫂

سلامتی شما چخبر آجی گلم 

نه عزیزم هنوز شهرستانه منم قراره ۴ روز دیگه برم😁

هره بوخودا ایما هونه گردن نیگریم اوسه ره بی واس عکس گره بی دلم شیوست🤣به قول یه دوستی اینقد که ما دع ...

پویان مزمتی بیش نیسه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ها بخوا

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

عزیزی ما همچنان دوست داریم💋❤️انشالله که همیشه خوشحال و خندون باشی مهربونم🫂سلامتی شما چخبر آجی گلم ...

قربانت بم‌ رود قشنگم❤️❤️🫂

شکر منم سلامتی خبری نیست 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

خدانکنه نازار ❤️ایشالا همیشه خوب و خش بایی

😘🫂❤️