2777
2789

شوهر من میگو گرفتیم بسته بندی کردیم همه بسته ها دونه های میگو و پلاستیک میشماره!!

گوشت بسته بندی می کنم باید بدونه چند بسته و چند عدد گوشته!!

بنظرتون چند درصد مردم اینطوری هستن؟من میگم کسی اینطوری نمی کنه نمیشماره،ولی میگه همه اینطوری هستن خونواده شما اینطوری نیست... اومدم نظر سنجی کنم ببینم مثل ما ک نمیشماره بیشترع یا کسای ک شوهراشون اینطوری هست؟شمردن طبیعی هست ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خدا به دادت برسه وسواس فکری داره

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد یه جا مینویسه؟ یا مثلا هر بار که غذا درست میکنی دوباره میشماره؟ شاید میخواد بدونه گوشتی که خریده ...

همه چی باهم ..نمینویسه فقط میخاد یادش باشه چند تیکه گوشت یا میگو شده..به همه چی فکر میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم میشمرمتو هر بسته تعداد مشخص میریزم و آخر سر هم میشمرم چند بسته شد و حتی حساب میکنم هر بسته چقدر ...

تو مثل شوهر منی..سر سفره ک غذا میخوریم،میگه می‌دونی الان هزینه این غذا چقد شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...