2777
2789
عنوان

هیزززززززز

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی،که اینقدر لجنه ارزو داره دخترا باشورت وسوتین بیان، چرا خودتو زدی کوچه علی چپ

فعلا ک یجور دیگش داره دیده میشه

انقدر تو کوچه های علی چپ بودین فکر میکنید بقیه اونجان

شمام ک امثال خودتونو لو دادین باز با این ادبیات سطح پایین و چرک تو سایت عمومی

ریپلای بعدی خونده نمیشه با آدمای فحاش و بددهن صحبتی ندارم من

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

فعلا ک یجور دیگش داره دیده میشهانقدر تو کوچه های علی چپ بودین فکر میکنید بقیه اونجانشمام ک امثال خود ...

من فحاشی  کردم؟؟؟ شما داری به من میکی ادبیات سطح پایین وچرک؟ بعد من بد دهنم؟؟؟؟؟ اصلامتوجه منظورم‌ شدین؟ کسی که به اندازه سرسوزنی معتقد  وخداترس باشه محاله چنین رفتاری کنه..مطمین باش اون اقا تو‌عمرش رنگ‌وبویی از خدانداشته

پارسا پسرمامان😍
فعلا ک یجور دیگش داره دیده میشهانقدر تو کوچه های علی چپ بودین فکر میکنید بقیه اونجانشمام ک امثال خود ...

به طور کلی میگم اگه جملات تاپیک رو مجدد وعمیقتر بخونی متوجه میشی هدفداربود: مردی که پوشش ایشون رو خوب نمیدونست درملا عام شروع میکنه به کثافتکاری و دستمالی خودش.مردی که اینقدر هوسباز ولجنه دلش،میخواد همین بلوزشلوارهم تن ایشون نباشه تا با چشم دریده تر به کثافتکاریش برسه...پس جمله اول کاملا متناقض با بقیه جملاتشه..من به پوشش ایشون هیچکاری ندارم ولی بدم‌میاد یک نفر بقیه رو ساده وپخمه فرض کنه

پارسا پسرمامان😍
به طور کلی میگم اگه جملات تاپیک رو مجدد وعمیقتر بخونی متوجه میشی هدفداربود: مردی که پوشش ایشون رو خو ...

عزیزم من الان پیامت رو دیدم فقط از خدا میخام همین بلایی که سر من اومد خودش سرشما بیاره یا سر بچت یا خاهرت خدایا دقیقا همون اتفاق برات بیوفته به حق امام حسین که قضاوت نکنی 

عزیزم من الان پیامت رو دیدم فقط از خدا میخام همین بلایی که سر من اومد خودش سرشما بیاره یا سر بچت یا ...

قضاوت اصلی باخداست..خداهم با نفرین یک نفردرفضای مجازی قضاوت نمیکنه...خودش از نیت وباطن بنده آگاهه.(.این جمله رویادت باشه.)....من که نگفتم ماجرادروغه..فقط بااون جمله اولت مشکل دارم...اقایی که پوشش شما طبق نظر اون نبود..یعنی با پوشش ازاد  خانمها مشکل داره.،خودش هیز وکثیفه....اون اقای لجن با پوشش شما هیچ مشکلی نداره.خیلی هم دلش میخواد همه زنها  بازتر ولخت تر باشن..عزیزمن مردی که پوشش کم وباز زن رو (حالا طبق عقاید خودش) نمیپسنده نهایتش زیرلبی یه بد وبیراه بگه.روش رو برمیگردونه ومیره.نه دنبالت راه بیفته وهرزگی کنه...پس جمله اولت اشتباهه.که نوشتی (یک آقایی حدود۶۵ ساله که پوشش من طبق نظر اون نبود)دوباره میگم خداازنیت من و شماکاملاآگاهه  که با چه نیتی میگیم یا مینویسیم.

پارسا پسرمامان😍
قضاوت اصلی باخداست..خداهم با نفرین یک نفردرفضای مجازی قضاوت نمیکنه...خودش از نیت وباطن بنده آگاهه.(. ...

حرفی نمی مونه برای پاسخ به شما خدا میدونه که من اون لحظه خیلی ترسیدم