2777
2789
عنوان

جدی چرا اینقد شوهرم خوشگله😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 103 پست
اکسم خیلی خوشگل بود جوری هر ججا با دختر را میرفتم بیرون میدیدمش دوستام میگفتن کاش یابار فقط بهم بخند ...

تسلیت به قلب صبورت،خدا به دلت آرامش بده🖤🖤🖤

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم واسش تنگه

بگردمممم😭😭منم اکسم استوری هامو دیگه نمیبینه دعا کن برام لااتاری قبول شم بتونم فراموش کنم پسرمو😅🖤

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

بگردمممم😭😭منم اکسم استوری هامو دیگه نمیبینه دعا کن برام لااتاری قبول شم بتونم فراموش کنم پسرمو😅🖤

نمیشه فراموش کنی من الان 8 ماهع هروز کارم گریه خابه شاید فراموش شه ولی نمیشه

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

نمیشه فراموش کنی من الان 8 ماهع هروز کارم گریه خابه شاید فراموش شه ولی نمیشه

خداصبرررر وارامش بهت بده،منو شوهرمو چشم زدن طلاق گرفتیم🙂

چون شکوه و زیبایی تو جنس نر هست تو همه موجوداتم همینطوریه 

زنا به خاطر این ک ظریفن و حس اقتدار طلبی مرد رو اغنا میکنن براشون جذابن وگرن زیبایی ندارن 

نمیبینی چ زود کرک و پرمون میریزه 

پوستا حساااس و زودخراب بشو

بچتون عجب چیزی بشه😀

😂😂

آره خوب میشه چش و ابروش😂

پوستشم‌ روشنه حتما

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!