2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم 😭😭😭😭😭خیلی سخته خیلییییی کاری جز گریه ازمون برنمیاد براش 😭😭😭😭😭😭😭

غصه نخور هر کسی ی قسمتی داره. قسمته همه یه ما دسته خداست. تقیدیرمون رو اون نوشته. حتی منو تو هم ی روری بایذ از این دنیا بریم 🥲

خدا بهت صبر بده 🥲ایشالله ک جوون نیست! 🥲

ممنون 😭💔

نه جوون نیست اما هیچوقت هیچکاری براش نکردم حقمو بهش ادا نکردم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چشمامو رو خوبیاش بسته بودم😭😭😭😭😭😭😭

غصه نخور هر کسی ی قسمتی داره. قسمته همه یه ما دسته خداست. تقیدیرمون رو اون نوشته. حتی منو تو هم ی رو ...

درسته اما خیلی سخته کسی که توی خانواده هرروز یا ددیگه خیلی دیر دیدیش یکروز درمیون بوده رو از دست بدی 😭😭😭😭وای دلم سوختهههههه دیشب پیشمون بوددددد دیشب کنارمون بود باهامون حرف زد خندید نمیدونستیممم که امروز این اتفاق میفته وای خدایااااا😭😭😭هیچکاری نمیتونیم براش بکنیم وای اون بداخلاقیایی که گاهی کردیم اون بی محبتی ها وای دلم میخواد از غم منفجر بشه😭😭😭😭

ولی کلن هر اسیبی ک ب ناحیه سر وارد بشه بنظرم بهتر براش ارزوی مرگ کنین چون زندگی بعدش جهنمه  یه ادمی ک دیوونه شده یا فلجه چ فرقی با یه مرده ی متحرک داره؟

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

ولی کلن هر اسیبی ک ب ناحیه سر وارد بشه بنظرم بهتر براش ارزوی مرگ کنین چون زندگی بعدش جهنمه یه ادمی ...

مرگ مغزی فرق داره با دیوونه شدن 

ضربه به سرش نخورده حالش خوب بودددد یهو سکته کردو این بلا سرش اومد خدایا😭😭😭😭😭😭😭حالش خوب بود بخدا خوب بود وای هیچکاری از دستم برنمیاد براش خدایا😭😭😭😭😭😭

مرگ مغزی فرق داره با دیوونه شدن ضربه به سرش نخورده حالش خوب بودددد یهو سکته کردو این بلا سرش اومد خد ...

مرگ مغزی ینی اسیب ب مغز و این ینی شروع ماجرا..

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم