اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
من اعتقاد دارم ولی شاید اشتباه انجام دادمشما بگو تجربتو ما هم استفاده کنیم
عزیزم ۵روز ۵۵بار تو یه جمله بنویس که مثلا خیلی شکرگزارم که فلان چیز رو گرفتم جوری باشه که مختصر و کوتاه و احساس کنی که واقعا رسیدی از چیزای کوچیک شروع کن ولی گوگلم بزن بیشتر توضیح داده
عزیزم ۵روز ۵۵بار تو یه جمله بنویس که مثلا خیلی شکرگزارم که فلان چیز رو گرفتم جوری باشه که مختصر و کو ...
مرسی عزیزم
برا یه شخص خواستم ک دیدم نوشتید نمیشه :/
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
اسی من یه اتفاق خیلی کوچیکو میخام جذب کنم چیز خاص و بزرگیم نی اگ اون اتفاق بیفته خوشحال میشم فقطتکنی ...
و درضمن این ۵۵بار که اون جمله رو مینویسی باید پا نشی نری کاری کنی مثلا باید تمام وقت پی در پی بنویسی بعد رها کنی جوری که انگار مطمئنی اینکارت تاثیر گذار بوده