2777
2789
شخص خاصیو نمیشه جذب کرد ولی میتونی فرد ایده ال جذب کنی ینی بگی ظاهرش ماشینش اخلاقش فلان جور باشه این ...

ممنونم ❤️

آخه من دنبال یه فرد با ایده آل های خوب نیستم 

فقط دنبال یه نفرم که دوسش دارم 🥺

حیف ..

کاربری دست دو نفره :)
قربونت جواب دادن عزیزم

مرسی قشنگم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من سنم جوری نیس ک بگم چیزی جذب کردم 

ینی هنوز نه درسم تموم شده ک ببینم ب شغل ایده ال رسیدم یا نه

نه واسه ازدواج سنم اوکیه 

ولی اتفاقای خیلی کوچولو موچولو جذب کردم  

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من اعتقاد دارم ولی شاید اشتباه انجام دادمشما بگو تجربتو ما هم استفاده کنیم

عزیزم ۵روز ۵۵بار تو یه جمله بنویس که مثلا خیلی شکرگزارم که فلان چیز رو گرفتم جوری باشه که مختصر و کوتاه و احساس کنی که واقعا رسیدی از چیزای کوچیک شروع کن ولی گوگلم بزن بیشتر توضیح داده

خیر عزیزم تو فقط چیزی رو میتونی به دست بیاری که هم سو و هم فرکانس باشه باهات کسی که هم سوت نیس هم فر ...

ممنون لطف کردی اسی ❤️

بله درست میگین

آخه هیچ راهی نیست واسه رسیدن بهش دیکه دلمو زدم به قانون کذب

چهار ساله که دوستش دارم 

ممنونم ❤️آخه من دنبال یه فرد با ایده آل های خوب نیستم فقط دنبال یه نفرم که دوسش دارم 🥺حیف ..

اخه کسیو ک اصلا نمیشناستت و یه شهر دیگس رو میخای چیکار 

یه کیس درست حسابی باهاش جذب کن اونم ول کن...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

عزیزم ۵روز ۵۵بار تو یه جمله بنویس که مثلا خیلی شکرگزارم که فلان چیز رو گرفتم جوری باشه که مختصر و کو ...

مرسی عزیزم

برا یه شخص خواستم ک دیدم نوشتید نمیشه :/

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ممنون لطف کردی اسی ❤️بله درست میگینآخه هیچ راهی نیست واسه رسیدن بهش دیکه دلمو زدم به قانون کذبچهار س ...

عزیزم ایشالا که کسی نصیبت بشه بگی خدایا شکرت که اونیکی که چاهار سال دوسش داشتم نصیبم نشد ❤️

اخه کسیو ک اصلا نمیشناستت و یه شهر دیگس رو میخای چیکار یه کیس درست حسابی باهاش جذب کن اونم ول کن...

دقیقا درست می گید

آخه دوسش دارم

خیلی سعی کردم از فکرش در بیام ولی هر کار کردم نتونستم 😔

دیگه فکر می کردم شاید حداقل با قانون جذب یه جا سر راهم قرار بگیره

عزیزم ایشالا که کسی نصیبت بشه بگی خدایا شکرت که اونیکی که چاهار سال دوسش داشتم نصیبم نشد ❤️

ممنون عزیزدلم 😘❤️

همچنین

امیدوارم به تمام آرزوهای قشنگتون برسین ❤️

اسی من یه اتفاق خیلی کوچیکو میخام جذب کنم 

چیز خاص و بزرگیم نی اگ اون اتفاق بیفته خوشحال میشم فقط

تکنیک 5 در 55 حتماااا جوابه/؟

یکمم توضیح میدی چجوریه

اسی من یه اتفاق خیلی کوچیکو میخام جذب کنم چیز خاص و بزرگیم نی اگ اون اتفاق بیفته خوشحال میشم فقطتکنی ...

عزیزم من نمیدونم تمرکز و انرژیت تا چه حدیه که میتونه جذب کنی یا نه 

ولی خوب شما باید باور کااااااامل داشته باشی و وقتی که داری مینویسی خوشحال باش و خیلییی عمیق احساس کن که رسیدی به خواستت 

امیدوارم که میرسی

عزیزم من نمیدونم تمرکز و انرژیت تا چه حدیه که میتونه جذب کنی یا نه ولی خوب شما باید باور کااااااامل ...

ینی 5 روز پشت سرهم انجام بدم 

هر روز 55 بار بنویسم؟

اسی من یه اتفاق خیلی کوچیکو میخام جذب کنم چیز خاص و بزرگیم نی اگ اون اتفاق بیفته خوشحال میشم فقطتکنی ...

و درضمن این ۵۵بار که اون جمله رو مینویسی باید پا نشی نری کاری کنی مثلا باید تمام وقت پی در پی بنویسی بعد رها کنی جوری که انگار مطمئنی اینکارت تاثیر گذار بوده 

و درضمن این ۵۵بار که اون جمله رو مینویسی باید پا نشی نری کاری کنی مثلا باید تمام وقت پی در پی بنویسی ...

مرسی عزیزم

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز