2777
2789

و حتی بلعکس 

هیچوقت زندگی و‌جدی نگیرید 

نه‌خوشیشو نه غمشو 

به هیچ‌کدوم دل نبندین 

هروقت غرق خوشبختی  و پول بودین 

فخرفروشی نکنید ننازید چون هیچوقت نمیتونی زندگی و ثابت نگه داری تو‌نمیدونی حتی 

دوماه دیگع تو این شرایط هستی یانه 

حتی  غم و‌غصه هاتونم جدی نگیرید همه چی تغییر میکنه چه‌ خوب چه بد 

و اما 

شما یه سر ب تاپیک من بزنین من خوشبخترین بودم مثل من ادم خوشبخت نبود تو دنیا 

اما یهو‌ورق برگشت 

ک بایه اکانت دیگه اومدم 

برای درد ودل  این اکانت ک غرق خوشبختی بودم 

تا اون یکی اکانتم ک بدبختی بیش نبودم زیاد فاصله ای نیست....

من عاشق همسرم و‌زندگیم هستم (خدایاشکرت)🩷🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی همینه واقعا مال منم ی شبع ب باد رف😔

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

زیبا فرمودید

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
من تا پارسال صحیح و سالم بودم، یه دفعه برای دل درد رفتم سونو دادم ، متوجه شدم کنسر دارم....

دیگع بعد اون 

هیچی و جدی نمیگیرم ب هیچ کس اعتماد ندارم 

نه خنده ای ک میکنم برام موندگاره نه غصه ای ک میخورم 

من عاشق همسرم و‌زندگیم هستم (خدایاشکرت)🩷🌈
دیگع بعد اون هیچی و جدی نمیگیرم ب هیچ کس اعتماد ندارم نه خنده ای ک میکنم برام موندگاره نه غصه ای ک م ...

چرا چی شده ؟

دخترت پیش خودت موند یا پدرش گرفت ؟

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
دیگع بعد اون هیچی و جدی نمیگیرم ب هیچ کس اعتماد ندارم نه خنده ای ک میکنم برام موندگاره نه غصه ای ک م ...

دقیقاً سلامتی از همه چی مهمتره، الان 16جلسه شیمی کردم بعد دو جلسه دیگه باید برم سی تی ، دعا کنید جوابش عالی باشه و ازین درد کشیدن راحت بشم

دقیقاً سلامتی از همه چی مهمتره، الان 16جلسه شیمی کردم بعد دو جلسه دیگه باید برم سی تی ، دعا کنید جوا ...

تنت سلامت باشه عزیزم 🤍

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
دقیقاً سلامتی از همه چی مهمتره، الان 16جلسه شیمی کردم بعد دو جلسه دیگه باید برم سی تی ، دعا کنید جوا ...

انشالله تنت سالمو سلامت باشه و دردو رنج دیگه سراغت نیادمادر منم از هفته بعد میخواد بره شما براش دعا کن