2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بنظر منم برا مدله تنگه    

من این مدل استین ها رو دیدم خودم هم دوست داشتم اما اونایی که دیدم مانتو هاش خیلی گشاد بود ولی این انگار تنگه من زیاد خوشم نیومد مگه این که لاغر باشی و برات گشاد بایسته

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

کلا تازگی ها گشاد خیلی دوست دارم  مانتو هام 3 تا خودم توش جا می شن  

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
من این مدل استین ها رو دیدم خودم هم دوست داشتم اما اونایی که دیدم مانتو هاش خیلی گشاد بود ولی این ان ...

سایز بندی داره مدلش تا سایز 46 آره منم دیدم تو تن خیلیا خیلیم خوشم اومده ولی نمیدونم این کجای کارش میلنگه بجز تنگ بودنش برا مدل احساس میکنم تو یه گیزم با اون مانتوهایی که من دیدم فرق هس

--
کلا تو تبریز گشتنم نبود نگرد که نیس. اصلا مدل مانتو و پالتوهاش خوب نیس    

ااا چه بد . منم خیلی وقته نرفتم بگردم

سایز بندی داره مدلش تا سایز 46 آره منم دیدم تو تن خیلیا خیلیم خوشم اومده ولی نمیدونم این کجای کارش م ...

اره انگار یه جاش می لنگه