2777
2789

بچه ها خدایی با دل و جون جواب بدین 

من ی دختر مجرد تحصيل کرده و شاغل هستم 

خداروشکر وضع مالیم خوبه 

میتونم همه چی بخرم 

حالا اصل مطلب اینه که همیشه دوس داشتم باکلاس و تر و تمیز و شیک و اتو کشیده و همه چی پرفکت باشم 

ولی ......

ببینین خیلی تمیزم خیلیاااااا

هر مدل لباسی هم که بگین دارم برند و حسابی 

ولی اصلا و ابداً هیچ وقت مثِ آدمایی نبودم که سر تا پا هم خودشون هم زندگيشون برق میزنه و از همه لحاظ اوکی اند 

مثلا کاشت ناخن میرم 

لباس و کیف و کفشم زیاد دارم 

خیلی بشور بساب میکنم 

ولی در کل مثِ اون سر تا پا ایده آل ها نیستم 

باید چیکار کنم ؟؟؟

دوس دارم مثِ اینا باشم صفر تا صده زندگيشون حسابی و ایده آلِ

اصلاً نگاشون میکنی حساب کار دستت میاد که چقدر عالی ان 

نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

خیلی سخت میگیری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ی چیزی ک من تجربه کردم 

این که زیاد لباس داشتن و کیف و کفش دلیل بر شیک بودن نیست

چند دست لباس با وقار و خانومانه خیلییییی جذاب تر از یه عالم لباس لش و پاره پوره ست(حالا ن حتما لش و پاره منظورم اینه ک سبک و جلف باشه)

دوستان نریزید سرم این نظر شخصیه منه و لباس پوشیدن بقیه به من ربطی نداره

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

ببین ی چیزی ک من تجربه کردم این که زیاد لباس داشتن و کیف و کفش دلیل بر شیک بودن نیستچند دست لباس با ...

مثِ امید سلطانی دوس دارم باشم همون خواننده رو میگم 

دیدی چققققققققدر باکلاس و سرتاپا بی نقصه 

هم خودش هم خونه زندگیش

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹