2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه من چرا فکر میکردم شما نزدیکای ۳۰ هستید😅 میشه بدونم سنتون چقدره؟ به خاطر ذهنیتم که اشتباه برداشت ...

نه نیستم 😂

من سال آخر دانشجوییم میشد امسال، که کنکور دادم و قبول شدم 

الان باید اونو ولش کنم برم اینو ثبت نام کنم :/

ممنون عزیزم ❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

مربی پیش ام

درانتظار استخدامی

اون چندساعتی ک بابچهام خیلی خوش میگذره بهم باوجود تمام سختیاش سروصدا و جیغ و داد بچها همه چیش باعث میشه ازفکر و خیال دور باشم انگیزه میگیرم کنارشون وباعث شد از افسردگی شدید دربیام تقریبا میتونم بگم سبک زندگیم رو خیلی عوض کرد از یه بحران شدید دراومدم

والا امروز که میرفتیم سر کارهمسرم گفتش بریم معلم بشیم شغل راحت

اونقدرا هم که میگین راحت نیست ، سروکار با بچه های امروزی خیلی خیلی سخته ، درس گوش نمیدن سرخود هستن ، من معلم ریاضیم دوره اول هر کلاس ۳۵ نفر ،  نصف زمان کلاس با ساکت کردن و عوض کردن جاهاشون میره ، تازه بازم شلوغ میکنن ، حجم کتاب زیاده باید برسونیم ، هر ترم میانگین نمرات میگیرن باید جواب پس بدی که چرا میانگین نمرات پایینه 

یکی از بچه های نهم معاون رو محکم هل داده بود کمرش به دیوار خورده بود ، اداره نذاشت مدیر  اخراجش کنه 

عزیزم منابع چیا خوندی؟؟جزوه یا کتاب؟؟

عزیزم من خیلی برای کنکور نتونستم بخونم 

اصلا نمیشد 

ولی برای امتحانات نهایی که ترمیم معدل شرکت کردم خیلی خوندم 

میگم تراز سراسریم خیلی خوب نشد تراز کنکور فرهنگیانم خیلی بالا بود 

من رشته ام تجربی بود 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
همسنمی تقریبا پس😁

ای جان 😁😍❤️

مربی پیش امدرانتظار استخدامیاون چندساعتی ک بابچهام خیلی خوش میگذره بهم باوجود تمام سختیاش سروصدا و ج ...

آزمون بدین حتما

منتظر استخدام اونا نباشین نکنه بدقولی کنن

یک صلوات مهمونم کنید

ادامه کامنتم 

امسال تو جلسه به مسئول آموزش گفتیم که دلیل اینکه نصف بچه ها از راه بدر شدن اینه که نمره مفتی گرفتن تا اینجا ، بعضیاشون حتی از روی کتاب خوندن بلد نیستن بعضیاشون املا بلد نیستن همینجوری اومدن بالا 

بچه های که خیالش راحت باشه نمره میدن درس نمیخونه و حواسش میره به پسر و دوست ناباب

بهمون گفتن باشه نمره ندین 

ولی چند روز پیش اولیا رفته بودن اداره ، معلم فارسی رو تو فشار گذاشته بودن که نمره بده 

من چون ریاضیم ورقه بچه ها رو مدرک دارم ، زورشون به معلم فارسی رسیده بود که نمره شفاهی کامل بده به همه