2777
2789
عنوان

شامتون چیه😋

| مشاهده متن کامل بحث + 2421 بازدید | 102 پست
من عاشق غذاهای حاظریم نون پنیر گوجه خیار نون پنیر انگور کلا اینجور چیزا بمن باشه کلا شام اینجوره ولی ...

منم همینطورم ولی شوهرم و بچه هام غذا نمی‌دونن.شوهر من هر چی بخوره آخرش میگه معدن ترش کرد درد گرفت اینقدر میگه تا پشیمون بشی از اون غذا .جالبه فقط معدش برنج و گوشت و مرغ رو ترش نمیکنه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ناهارا همینطوریم همه سفره پهن سر سفره یا من اتاقم یا آشپزخونه بهترین غذا هم باشه نمی‌خورم ولی شا ...

وزنت متعادله؟؟ اندامت خوبه؟؟ من خوب بودما.همین که وارد چهل شدم دیگه هم معدم اذیت میکنه هم سرگرمیم شده خوردن

وزنت متعادله؟؟ اندامت خوبه؟؟ من خوب بودما.همین که وارد چهل شدم دیگه هم معدم اذیت میکنه هم سرگرمیم شد ...

من چهل و یک سالمه سه تا زایمان آخرین زایمان دوسال پیش بود ۸۰بودم الان ۵۹ یا شایدم کمتر شدم

برید اشتی و کنید.قهر دیگه چیه.لااقل قهر سر جاش شام و ناهار و صبحانه و رختخواب هم سر جاش.

ناهار درست کرده بودم اینقدر عصری روحیم داغون بود حال شام درست کردن نداشتم 

بخاطر موضوع تاپیک آخرم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

من چهل و یک سالمه سه تا زایمان آخرین زایمان دوسال پیش بود ۸۰بودم الان ۵۹ یا شایدم کمتر شدم

افرین عجب اراده ای.من لاغر بودم خیلی ۴۸ کیلو بودم تا قبل چهل به ۵۲ رسیده بودم الان ۶۱شدم همش هم شکم و پهلو.لباسام دیگه بم نمی اد.

افرین عجب اراده ای.من لاغر بودم خیلی ۴۸ کیلو بودم تا قبل چهل به ۵۲ رسیده بودم الان ۶۱شدم همش هم شکم ...

۶۱که خوبه چاق نیستی.منو می‌دیدی چی میگفتی به دایره بودم با کلی ورم و پف  

گوجه خورد شده و نون بربری؟

بععععله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
الان میخوام از اسنپ فود پاستا سفارش بدم😋

مهمون نمیخای🥺🙈

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

عاشقشم منم گاهی وقتا میخورم بهش لیمو و فلفل سیاه و نمک میزنم خیلی می‌چسبه😋

آخ 

اصلا غصه رو هم آدم با بربری تازه بخوره تبدیل به شادی میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم