2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیدم توضیح بده😂

اولی از لحظه کراش زدن تا خاستگاری و نامزدی و عقد و بارداری ناخواسته و سقط تاپیک میزد خیلی براش ذوق میکردیم ناراحت میشدیم پیگیر بودیم ک بعدا اعتراف کرد دروغ گفته

راز مامانی ام خیلی تاپیک میزد ک دانشگاه میخام برم ی بچه دارم ی دوقلو ام باردارم شوهرم فلان قد خرج کرده تو رستوران  ب فامیلامون شام داده گفتن دروغ میگی عکس سونو گزاشت گف اونایی ک تهمت زدن بیان تاپیک معذرت خواهی بزنن

بعدا ک لو رفت اعتراف کرد همششش ۱۴ سالشه و دانش آموزه وقتایی ک حوصلش سر میرفته تاپیک میزده😕

واییی چرا من از هیچی خبر ندارمممم🥴 این تاپیکم ندیدم توضیح بده

یه سال بود کلا داشت رمان تعریف میکرد، مادر شوهر سابقم اومد التماس کرد ازدواج نکن پسرم خودشو میکشه، برادرزاده شوهر سابقم ازم خواستگاری کرد، شوهر سابقم بعد عروسیم خودکشی کرد و کلیییییی چرت و پرت دیگه

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اولی از لحظه کراش زدن تا خاستگاری و نامزدی و عقد و بارداری ناخواسته و سقط تاپیک میزد خیلی براش ذوق م ...

وایییی😐 سناریو هاش از کل زندگی من جنجالی تره دومی🤣 باز اولیو یچیزی

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

تایپک خونه تو نیاوران 

تایپک دکوراسیون منزل به سبک سنتی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وایییی😐 سناریو هاش از کل زندگی من جنجالی تره دومی🤣 باز اولیو یچیزی

هم حوصله دارن هم ذهنشون خلاقه

من هیچوقت دروغ نمیگم چون با شناختی ک از خودم دارم ساده ترین چیز رو الکی بگم دو دیقه بعد سوتی میدم😂

یه سال بود کلا داشت رمان تعریف میکرد، مادر شوهر سابقم اومد التماس کرد ازدواج نکن پسرم خودشو میکشه، ب ...

سایت باحالیه😹 همین که فک کنی بدبخت تر از تو هم هست توی رویا خوبه

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
اینقدر زیاده دیگه یادم نمیمونه روزانه کلی تاپیک فیک میخونم ولی اونا که آخر شب هستن و استارترش از رو ...

تایپک های سریالی گمشده طرف شوهرش سه روز بود گم شده بود این نشسته بود تایپک میزد بعد اتفاقی رفت به یه بیمارستان سر بزنه دید شوهرش تو آی سی یو بیهوشه🤡

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه دونه من خوندم میگفت نیاز دارم صد تومن بعد هرچقد باشه اضافه میدم بعد یکی گف صد میدم سیصد میگیرم گف ...

همون کاربر یک ماه بعدش تایپک زد ماهی سی تومن پول نظافت چی میدم🤑💸

تایپک خونه تو نیاوران تایپک دکوراسیون منزل به سبک سنتی

البته واقعا هزینه خونه ها گرونه مخصوصا دیگه پایتخت من فقط عکس خونرو نگاه کردم ولی استخر و اینام داشت

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚