2777
2789
زیاد خووندم منتهی یکی بچد گف لوازم ارایش خریدم چند قلم شد بیست میلیون این تو ذهنم موند وگرنه زیادن

البته شایدم راس بگه برند بخری خیلی گرونه مثلا دیور اینا

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعریف کن ندیدم😂

کلا تا پیکاش عجیبه 

دیروزم میگفت ماشینامونو فرختیم شوهرم از ۵ صب میره تا ۱۱ شب سه شیفت کار میکنه برا بچه هامون خونه خریدیم و فلان

همه تاپبکاش الکب و ابکی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چیشده بود😐😂

یه نفر چند روز توی پربازدیدا بود هی تاپیک میزد از موقعی که عقد کردم هر دفعهههه رفتم خونه مادرشوهرم برامون آبدوغ خیار گذاشته حتی پاگشامم کرد آبدوغ خیار گذاشت و ... بعد کاربرا بهش گفتن تو هم دعوتشون کن آبدوغ خیار بده اینم مثلا انجام داد

بعد اومد یه تاپیک زد که ببینید مادرشوهرم ادب شد و چه میزشاهانه ای برام چید😂😂😂😂😂

بعد در اومد عکسا گوگلی بوده

به خدا من تاحالا پلت سایه ۱۲ میلیونی از نزدیک ندیده بودم😂😂😂😂اینقدرم دست و دلبازه میگفت بردار بزن ...

دوستت با من دوست نمیشه؟

قول میدم زیاد نزنم🤏

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

2790
2778
2791
2779
2792