2777
2789
عنوان

طلسم جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 11074 بازدید | 73 پست
شما از،کجا فهمیدین طلسم جدایی دارین؟ من یکی رو میشناسم که کلا خانوادگی دعا نوس هستن سید هم هستن. یه ...

من هم با سرکتاب هم روحانی چشم سوم هم تاروووت 

همه تایید کردن شاید بیش از ۷۰نفر ک طلسم جداییه علائمش کاملا یکیه با رفتارای شوهرم 

میتونه در بیاره چون باطلی تنها راهش نیس حتما باید در بیاد از جایی ک دفنه قسمت ترسناکش اینه هرچقدر طلسم بمونه قوی تر میشه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجب. خدا لعننشون کنه.

دردیو که من کشیدم هیچ وقت خدا نصیب هیچ کس نکنه

اگه تصادف میکردم تمام استخونام میشکست دردش کمتر بود 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
دردیو که من کشیدم هیچ وقت خدا نصیب هیچ کس نکنهاگه تصادف میکردم تمام استخونام میشکست دردش کمتر بود

اخیلی. منم خیلی درد میکشم ولی نمیدونم علت اش چیه. من از چشم زخم میدونم.من از عرش به فرش رسیدم

اخیلی. منم خیلی درد میکشم ولی نمیدونم علت اش چیه. من از چشم زخم میدونم.من از عرش به فرش رسیدم

چشم زخمم اندازه همون طلسم خطرناکه خیلی ایت الکرسی بخون اسپند دود کن صدقه بده با اب و نمک تو حموم خودتو پاکسازی کن

چشم زخمم اندازه همون طلسم خطرناکه خیلی ایت الکرسی بخون اسپند دود کن صدقه بده با اب و نمک تو حموم خود ...

ممنون. اسپند و آیت الکرسی میخونم. ولی آب نمک و نشنیده بودم. بله با چشم زخم  ۱۵سال پیش تصادف کردیم و مادرم متاسفانه فوت کرد  

ممنون. اسپند و آیت الکرسی میخونم. ولی آب نمک و نشنیده بودم. بله با چشم زخم ۱۵سال پیش تصادف کردیم و ...

اخ خدا رحمتش کنه 

نمکو بریز توی ی کاسه یکم اب بهش بزن خمیری بشه حموم رفتی تمیز شدی از سرت تا نوک انگشتای پات بمال جز چشاتو جاهای خصوصی پنج دقیقه بمونه بعد ابکشی کن 

اخ خدا رحمتش کنه نمکو بریز توی ی کاسه یکم اب بهش بزن خمیری بشه حموم رفتی تمیز شدی از سرت تا نوک انگش ...

باشه ممنون خدا اموات شما رو بیامرزه.،کم باید،آب بزنم درسته؟ چون نمک زود حل میشه

باشه ممنون خدا اموات شما رو بیامرزه.،کم باید،آب بزنم درسته؟ چون نمک زود حل میشه

اره کم بزن مثل خمیر میشه ن زود حل نمیشه

با اقایون ساحر که به دعانویس معروف هستن، به جایی نمیرسید، موقت شاید نتیجه بگیرید

شما خوشحال باشید که خودتون مریض نشدین. برای همسرتون کاری نمیتونید انجام بدین. میتونید تو خونه قران و رقیه شرعیه پخش کنید. اب رقیه درست کنید ، بنوشید و باهاش غسل کنید . حال خودتون بهتر میشه. اگر میتونید اب قرانی رو بدین همسرتون بخوره. اگر هم همکاری نمیکنه که دیگه هیچی

با اقایون ساحر که به دعانویس معروف هستن، به جایی نمیرسید، موقت شاید نتیجه بگیریدشما خوشحال باشید که ...

یعنی چی اخه یعنی هیچی به هیچی 

برو زیارت امام رضا. تو صحن انقلاب که همون صحن اسماعیل‌طلاس جایی بشین که بتونی گنبد و ایوون‌طلا و پنجره‌فولادش تو دیدت باشه. بشین گنبدشو نگاه کن. پشت خشت‌های طلای گنبدش حرز و طلسم‌های الهی گذاشته شده که باعث میشه هر طلسمی روته باطل شه. نمیدونم دسترسی به همسرت داری یا نه ولی اگه اونم میبردی خیلی خوب میشد. در حال از خود آقا بخواه، من هیچوقت ندیدم کسی ناراضی از حرمش بره و مطمئن باش هواتو داره اگه بهش اعتماد کنی.

برو زیارت امام رضا. تو صحن انقلاب که همون صحن اسماعیل‌طلاس جایی بشین که بتونی گنبد و ایوون‌طلا و پنج ...

آره بطلبه میرم شنیدم اینو زیاد من همسرم امام رضا برام انتخاب کرده یعنی حرمش رفته بودم ازش طلب کردم اون کسیو بیاره تو زندگیم که خصوصیاتی که میخوام داشته باشه 

اما دلگیرم ازش کمکم نکرد اون زمانی که حالم بد بود

اگه میشناختم هرکجا بود میرفتم هیچ کس معرفی نمیکنه شاید تو همین نی نی سایت خیلیا بشناسنا ولی معرفی نم ...

میدونی چرا عزیزم.چون مسئولیت داره.طلسمات هم غالبا به سختی از بین میرن و گاها حتی چند سال بطلان زمان میبره تا اثر دیده بشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫