2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوره زرنیخ دار اگه خواستی برو از عطاری بخر همون واجبی قدیم ولی حتما بگو نوره زرنیخ دار منم از نی نی ...

منم شدید عفونت د ارم میشه بگی چه جوری استفاده کنم ممنونم از راهنماییت

با آب جوش سماور قاطیش کن عین مایه ی کیک بشه نه شل باشه نه سفت بعد برو توی حموم بدنت باید خشک باشه خیس نباشه  از گردن به پایین تا مچ پا بمال به بدنت به قسمت...... هم بمال اطرافش بمال ولی مواظب باشه توش نره ۴ دقیقه صبر کن امتحان کن ببین موهات کنده شه بشورش 

منم دوتامنگوله گوشتی خیلی کوچیک زیر بغلم دارم یوقتایی خارش داره ولیحس میکنم کل زیربغلمه خارشه نه اون دوتا با ژیلت کندمشون😐اینا برای چیه یعنی باید برم دکتر

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

۴۰ روز هر ۱۰ روز یه بار استفاده کن بعدش که عفونتت خوب شد بهداشت رعایت کن اون قسمت همیشه خشک کن با سشوار و دامن بپوش تو خونه ش....ت نپوش 

😔به جز نامزدم با کسی رابطه نداشتم اضلا نمیدونمم چطو‌شده

از ی طرف میگی مجردم از ی طرف میگی با نامزدم فق رابطه داشتم خودتم موندی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

دکتر معاینه میکنه تشخیص میده .. شکلشم رنگش شبیه پوسته برامدگی داره خارش داره ولی درد ندارهدمعمولا

منم تقریبا داره یه سال میشه کنار مقعدم سه تا دونه کوچیک دیدم شبیه گوشت اضافه خیلی میترسم نکنه زگیله ولی هیچ علائمی ندارم نه خارش نه چیزی