بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سالی دو سه بار ولی سیستم سفرمون اینحوریه چون تعداد بالا میریم همیشه اینکارا رو میکنیم از قبل تعیین میکنیم چنتا ناهار و چنتا شام داریم چنتا رو قراره رستوران بریم چنتاشو براشون برنامه میریزیم همه چیشم اماده میکنم میبریم
کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
ما چون تو اکیپمون اشپز داریم. ینی شغلش اشپزه دستمون تو منو خیلی بازه هر غذایی بخاییم فقط موادشو اماده میکنم زحمتشو میکشه
مثلا اکبر جوجه چنجه یا کوبیده
بخاطر این بیشتر از یکی دو وعده رستوران نمیریم
کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
ما گوشت رو قورمه میکنیم میریزیم تو دبه اونجا هم برای خورشت میشه استفاده کرد هم میشه همون جوری خورد
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
خب برا مردا غذای بیرون نمیصرفه . من به شخصه اعتقاد دارم اگه کسایی که زود زود مسافرت میرن خودشون باید همکاری کنن. ولی اونایی که دیر به دیر مسافرت میرن دلیلی نداره خودشون غذا درست کنن .باید خانم ها استراحت کنن چه معنی داره همیشه دست پخت خودشون رو بخورن
شوهر منم خوشش نمیاد اصلااا. ولی طفلی یا همراهی میکنه یا نون و ماست میخوره. یا که نهایت میبینم گرسنه مونده، یه وعده رستوران رو کنسل میکنم برنج دمی میزارم و تن ماهی میگیرم. برنج دمی درست کردن هم وقت و خستگی نداره،در حد بیست دقیقه زمان میبره. ولی بچه هام عاشق رستورانن
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎