tmbh مدیر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1714 عنوان لباس (عکس) | مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 77 پست خانوما سه تا عکس میذارم لطفا بگید کدوم قشنگ تره 1403/06/17 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16557 من یکی از آشناهامون هست کارش خیلی خوب و دقیقه ولی خواهرم میگه دست آشنا ندیم بهتره و همینطور خانومه ی ... خب عیب نداره پرس جو کن تو شهرت یا مزونای شهر ببین شخصی دوز خیاط سراغ دارن بهت معرفی کنن که کارای ژرنالو خوب دربیاره یانه اگه جایی اممیشناسی اصلا لباس این مدلی بیارن برو شاید اماده اش هم به دلت بشینه👌🏼👌🏼 +خدایاشکرت🤍
tmbh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1714 من گشنم شد برممممم 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️😂😂 اوکی 😂😂
پریییییبیییی عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4088 آره دقیقا منم دوست دارم ولی گیر کردم هرکاری میکنی بکن فقط حاضری بخر تا وقت داری بگرد دنبالش.دوختن خیلی ریسکیه و آخرم اونیدنمیشه که میخوای خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
tmbh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1714 خب عیب نداره پرس جو کن تو شهرت یا مزونای شهر ببین شخصی دوز خیاط سراغ دارن بهت معرفی کنن که کارای ژرن ... ابن عکسایی کع گذاشتم آمادشو پرو کردم خیلی خوشگل بودن ولی گفتم بدم دست خیاط که مورد سلیقه خودم هم باشه
tmbh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1714 هرکاری میکنی بکن فقط حاضری بخر تا وقت داری بگرد دنبالش.دوختن خیلی ریسکیه و آخرم اونیدنمیشه که میخوای جدی ؟خیلی گیج شدم آخه خودم گفتم بدوزم که مورد نظر خودم باشه ولی اونایی که آماده پرو کردم قشنگ بودن
پریییییبیییی عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4088 جدی ؟خیلی گیج شدم آخه خودم گفتم بدوزم که مورد نظر خودم باشه ولی اونایی که آماده پرو کردم قشنگ بودن من که کلا لباسام حاضریهاوناییکه دادن خیاط تو اطرافیانم هیچ وقت راضی نبودنمن خودم اصلا حال و حوصله دوختن ندارم شسته و رفته و آماده بخر حالشو ببر و اعصاب خردی هم نداشته باش خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
tmbh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1714 من که کلا لباسام حاضریهاوناییکه دادن خیاط تو اطرافیانم هیچ وقت راضی نبودنمن خودم اصلا حال و حوصله دو ... مرسی عزیزم من چند تا لباس دوختم رازی بودم ولی واقعا از چندتاشون هم ناراضی بودم و اصلا خوب دوخت نشده بودن تهشم انداختمشون رفت به درد نخورد 😕حالا گفتم یا آماده میخرم یا اگر خواستم تغییر داشته باشه میدوزم