2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از آشناهامون هست کارش خیلی خوب و دقیقه ولی خواهرم میگه دست آشنا ندیم بهتره و همینطور خانومه ی ...

خب عیب نداره پرس جو کن تو شهرت یا مزونای شهر ببین شخصی دوز خیاط سراغ دارن بهت معرفی کنن که کارای ژرنالو خوب دربیاره یانه اگه جایی ام‌میشناسی اصلا لباس این مدلی بیارن برو شاید اماده اش هم به دلت بشینه👌🏼👌🏼

+خدایاشکرت🤍

خب عیب نداره پرس جو کن تو شهرت یا مزونای شهر ببین شخصی دوز خیاط سراغ دارن بهت معرفی کنن که کارای ژرن ...

ابن عکسایی کع گذاشتم آمادشو پرو کردم خیلی خوشگل بودن 

ولی گفتم بدم دست خیاط که مورد سلیقه خودم هم باشه

هرکاری میکنی بکن فقط حاضری بخر تا وقت داری بگرد دنبالش.دوختن خیلی ریسکیه و آخرم اونیدنمیشه که میخوای

جدی ؟

خیلی گیج شدم آخه خودم گفتم بدوزم که مورد نظر خودم باشه ولی اونایی که آماده پرو کردم قشنگ بودن 

جدی ؟خیلی گیج شدم آخه خودم گفتم بدوزم که مورد نظر خودم باشه ولی اونایی که آماده پرو کردم قشنگ بودن

من که کلا لباسام حاضریه

اوناییکه دادن خیاط تو اطرافیانم هیچ وقت راضی نبودن

من خودم اصلا حال و حوصله دوختن ندارم شسته و رفته و آماده بخر حالشو ببر و اعصاب خردی هم نداشته باش

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
من که کلا لباسام حاضریهاوناییکه دادن خیاط تو اطرافیانم هیچ وقت راضی نبودنمن خودم اصلا حال و حوصله دو ...

مرسی عزیزم من چند تا لباس دوختم رازی بودم ولی واقعا از چندتاشون هم ناراضی بودم و اصلا خوب دوخت نشده بودن تهشم انداختمشون رفت به درد نخورد 😕

حالا گفتم یا آماده میخرم یا اگر خواستم تغییر داشته باشه میدوزم