2777
2789
عنوان

کیا نچرالن

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 30 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من یه فوق نچرالم😁البته اگه ابرو برداشتنو حساب نمیکنی🤣

منم همین

فقد یه بار مژه گذاشتم همه مژه هام ریخت😂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بعد دختر اگه تو ۱۹ سالته چرا باید دنبال تغییر توی صورتت باشی؟

من ۳۱ سالمه و هیچکاری نکردم و نمیکنم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من نچرالم هیچ عمل یا کاری رو صوررتم انجام ندادم تاحالا ناخون هم نکاشتم 😁

نظر منه ها ولی کاشت ناخن مزخرفه دروافع چیزی نیست که لازم باشه

میشه با پولش روتین پوستی بهتری داشت که منطقی تره🥸

نچرالم

فقط از بینیم راضی نیستم اونم چند سالیه حساس شدم روش مخصوصا عکس های نیم رخ

ولی چون زیادم بد نیست و از طرفی دماغ عملی داغون زیاد دیدم میترسم اعتماد کنم عمل کنم

اصلااااا از مدل سربالا و عروسکی و ضایع که طبیعی نباشه خوشم نمیاد

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
نظر منه ها ولی کاشت ناخن مزخرفه دروافع چیزی نیست که لازم باشهمیشه با پولش روتین پوستی بهتری داشت که ...

قطعا 

من ناخونام بلند ومحکمن دوهفته بزارم بلند شه فقط ی سوهان و لاک نیاز داره 

کاشت اصلا و ابدا انجام نمیدم 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
بعد دختر اگه تو ۱۹ سالته چرا باید دنبال تغییر توی صورتت باشی؟من ۳۱ سالمه و هیچکاری نکردم و نمیکنم

اخه شرایط جامعه اینجوری شده همه همسنام انجام دادن عمل زیبایی🥲

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

منم همینفقد یه بار مژه گذاشتم همه مژه هام ریخت😂

نه من همونم نکردم😁

فقط یبار ناخن ژلیش کردم که اصن دوس نداشتم😅

برای پا دوست دارم ولی دست رو اصن نمیتونم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
قطعا من ناخونام بلند ومحکمن دوهفته بزارم بلند شه فقط ی سوهان و لاک نیاز داره کاشت اصلا و ابدا انجام ...

منم ناخنامو بلند کردم کفتم  ژلیش کنه

اخه شرایط جامعه اینجوری شده همه همسنام انجام دادن عمل زیبایی🥲

خب اصن فکرکن همه گل میزنن غرق در الکلن یا چمیدونم توی طویله زندگی میکنن مگه باید ما هم همونکارو بکنیم؟

کاری که اشتباهه و لازم نیست ، اشتباهه دیگه

حالا جامعه درگیرش باشه یا همه انجام بدن یا هرچی

دلیل خوبی نیس عزیزم😘