2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالا که زود باردار بشی. عملش چه جوریه؟ بستری داره.؟ 

ممنونم .

منم شش ماهه سقط دو قلو داشتم که ربطی به واریکوسل شوهرم نداشت ، بعدش اقدام کردیم شش ماه باردار نشدم بعد متوجه شدیم شوهرم واریکوسل درجه سه داره، سریع عمل کرد توی یک روز . عمل راحتیه .بعد از سه ماه میگن بهبود پیدا میکنه اسپرم ها 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

ممنونم . منم شش ماهه سقط دو قلو داشتم که ربطی به واریکوسل شوهرم نداشت ، بعدش اقدام کردیم شش ماه بار ...

الهی بمیرم. ان شالا جای دو قلوهات زور پر بشه

قربون بودنت برم پسرم... 
سلام نازگل جون اگه اشتباه نکنم شوهر شما واریکوسل داشت؟: اگه اره چندماه بعد از عمل باردار شدید؟ ؟&nbs ...

آره عزیزم.دو ماه بعد باردار شدم عزیزم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
آره عزیزم.دو ماه بعد باردار شدم عزیزم

بسلامتی 

خوش بحالت که خدا انقدر دوستت داشته و زود باردار شدی... شوهرمنم سه ماهه عمل کرده ، خداکنه این ماه بازم ناامید نشم.

دارو مصرف کردن؟؟

بسلامتی  خوش بحالت که خدا انقدر دوستت داشته و زود باردار شدی... شوهرمنم سه ماهه عمل کرده ، خدا ...

عزیزم نگران نباش تا شیش ماه هم ممکنه طول بکشه

بله بیست روز قرص فرتیل اید مصرف کرد فقط همین

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
عزیزم نگران نباش تا شیش ماه هم ممکنه طول بکشه بله بیست روز قرص فرتیل اید مصرف کرد فقط همین

ممنونم ازت گلم ، دعا میکنم بسلامتی و به خوشی بچه ات بیاد بغلت

قیطران جونم از ته دل از خدا میخوام همیشه تنت سلامت باشه و خدا به همین زودیا یه نی نی ناز و سالم بزار ...

سلام دوست خوبم. چند ماه بود تو نینی سایت نبودم. دلم میخواست خبر بارداریمو بهت بدم. همیشه تو فکرت بودم. فارغ شدی؟ 

قربون بودنت برم پسرم...