2777
2789
عنوان

چه رسیدگی هایی برای پوست انجام میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 29 پست
نه واقعا نمیدونم دیگه ...الان امسال تابستون دخترم رو بردم کلاس همش توی آفتاب بیرون بودم ...انقدر ک ا ...

ضدافتابم بخریا حتما بعدشم خجالت نداره که برو به مشاور داروخونه بگو راهنماییت میکنه عزیزم

💄👛I'm just a girl👄💅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایت شرکت لیاتیم ثبت نام کن (محصولات آرایشی مراقبتی پوست مو

محصولاتش رو به قیمت* تولید بگیر

تخفیفات پلکانی هم داره

و رضایت مشتریان و نظرات در سایت هست

تحت لیسانس سوئیسِ

بدون پارابن-الکل و آلومینیوم /بدون سولفات

نماینده شرکت در روبیکا لینک رو بگیر

@trustisho

+مشاوره رایگان برای اعضا

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
چن‌ماهه روتین پوستی دارم ،خیلی خوب و‌روشن شده پوستم(فوم شستشو+تونر+آبرسان+سرم ویتامین سی +ضدآفتاب )

سرم ویتامین سی برای چیه ؟

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
با چی میشوری صورتتو عزیزم؟ببخشیدا من چون کاملا بی اطلاعم از همه چیز...فقط هرروز صبح با صابون میشور ...

ؤای بزرگترین ستم رو درحق پوستت میکنی با صابون زدن و ضدآفتاب نزدن

بودجه ی مدنظرتو بگو تا کمکت کنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خیلی پوستو روشن و شفاف میکنه

البته ممکنه بهش حساسیت بدی و حوش بزنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خیلی پوستو روشن و شفاف میکنهالبته ممکنه بهش حساسیت بدی و حوش بزنی

دقیقا من حساسیت شدید دارم بهش پوستم داغون شد😵

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

خیلی پوستو روشن و شفاف میکنهالبته ممکنه بهش حساسیت بدی و حوش بزنی

من پوستم چربه میترسم جوش بزنه ولی باز یکی دوبار امتحان میکنم ببینم چطور میشه

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
من پوستم چربه میترسم جوش بزنه ولی باز یکی دوبار امتحان میکنم ببینم چطور میشه

من خودم پوستم خشکه ولی جوش زیرپوستی زدم باهاش

کم استفاده کنی احتمالا طوری نشه

من هفته ای یبار یا دو هفته ای یبار میزنم

من خودم پوستم خشکه ولی جوش زیرپوستی زدم باهاشکم استفاده کنی احتمالا طوری نشهمن هفته ای یبار یا دو هف ...

باشه مرسی گلم

من از این ناراحتم ک نمیدونم چه جور ضدآفتاب بخرم ..یعنی نمیدونم از کجا بفهمم چی برام مناسبه ...مثلا ...

اصولا پوست چرب جوش میزنه و عرق میکنه ،پوست خشکم ک همش باید کرم بزنی مرطوب شه  🧐تو نت بزن تا بفهمی نوع پوستت چیه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

هم ضد جوش داره هم ضد لک 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀