2821
2789
عنوان

چالش دارم 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 27 پست
چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرمناگهان دل داد زد دیوانه، من میبینمش...

بهه بههه🥲

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق آنگونه قشنگ است که خوارت نکند به تمنای حقیرانه دچارت نکندعشق آنگونه قشنگ است که بر سنگ مَحَک هر ...

خیلیی قشنگ بودد🥺

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

با آنکه دلش بسته به دل های دگر بود دیوانه دلم باز گرفتارِ دلش بود

با آنهمه دلداده دلش بسته ب ما شد 

ای من ب فدای دل دیوانه پسندش.

شعرتو گفتی این یادم اوند

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

دل و جانم ب ط مشغول و نذر در چپ و راست تا ندانند حریفان    

ک ط منظور منی

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

دل و جانم ب ط مشغول و نذر در چپ و راست تا ندانند حریفان ک ط منظور منی

قشنگ بود😍

عیب کسان منگر و احسان خویش 

دیده فرو بر به گریبان خویش 

آینه روزی که بگیری به دست 

خود شکن آن روز مشو خود پرست 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
عیب کسان منگر و احسان خویش دیده فرو بر به گریبان خویش آینه روزی که بگیری به دست خود شکن آن روز مشو خ ...

خیلی زیبا بودددد😍♥️

یا رب تو زمانه را دلیلی بفرست 

نمرودان را پشه چو پیلی بفرست 

فرعون صفتان همه زبردست شدند 

موسی و عصی و رود نیلی بفرست 

ای خالق خلق ره نمایی بفرست 

بر بنده بی نوا نوایی بفرست

کار من بیچاره گره در گره است 

رحمی بکن و گره گشایی بفرست 

ما را جز این جهان جهانی دگر است 

جز دوزخ و فردوس مکانی دگر است 

....ادامه دار

"رباعی "

معو

یا رب تو زمانه را دلیلی بفرست نمرودان را پشه چو پیلی بفرست فرعون صفتان همه زبردست شدند موسی و عصی و ...

وایییی😍

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز