2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 27 پست
من خودم کارمندم اونم دکتراست فعلا کار پیدا نکرده البته میگه شغل آزاد راه میندازم

مطمئنا بعدا کاری پیدا میکنه و میتونه زندگی رو بسازه

ببین خودت میتونی چندسال دیگم کنارش باشی  تا وضعش خپب بشه؟ درکش کنی تو این بی پولیا

اگه میتونی و فرد خوبیه بمون 

پسرا دختری رو که تو بی پولی باهاشون بود رو بیشتر دوس دارن

خب کار دانشگاش مونده بود قول دادیم بهم بعد کاراش زندگی و شروع کنیم مثل بقیه ک بعد چهار پنج سال بهم ...

ببین حالا شده چرا غصه میخوری می‌دونم سخته اما مطمعن باش  قسمت هم باشید بهم میرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنا بعدا کاری پیدا میکنه و میتونه زندگی رو بسازهببین خودت میتونی چندسال دیگم کنارش باشی تا وضعش ...

اخه دیگه گفتم باش نمیتونم خودم بهش پیام بدم 

اخه اول اون گفت برو معطل من نباش 

الان نمیتونم من پیام بدم حس میکنم سبک میشم منت بکشم نمیدونم چکار کنم 

آره پسر خوبیه خیلی باشخصیت خیلی باهاش بودم تو این چهار سال کاری نکرده ازش ناراحت بشم خیلی مودب 

اخه دیگه گفتم باش نمیتونم خودم بهش پیام بدم اخه اول اون گفت برو معطل من نباش الان نمیتونم من پیام بد ...

منت نیست این اسمش منت کشی نیست

دوس داشتنه

بگو من دوس دارم زندگیمو باهم بسازیم

بمون باهاش

منت نیست این اسمش منت کشی نیستدوس داشتنهبگو من دوس دارم زندگیمو باهم بسازیمبمون باهاش

من بهش پیام بدم ؟؟

اخه اون گفت اصلا از ازدواج منصرف شدم برو پی زندگیت 

واسه همین نمیتونم پیام بدم

اصلا اون چرا پیام نمیده بگه پشیمونم اینو گفتم حتمن منو نمی‌خواد 

نمیدونم بخدا هنگ کردم اخه خیلی عاشق هم بودیم تا الانم با هم کلی مشکلات رو پشت سرگذاشتیم نمی‌دونم چرا یهو اینجوری شد 

من بهش پیام بدم ؟؟اخه اون گفت اصلا از ازدواج منصرف شدم برو پی زندگیت واسه همین نمیتونم پیام بدماصلا ...

نمیخواد ازدواج کنه

یا نمیتونه بخاطر شرایط؟

اگه نمیخواد ازدواج کنه ینی کلا با این احدیییی

اوکی باشه

ولی اگه سرایطش نداره 

بعدا میره با ی دختری ازدواج میکنه

این فرق داره

اره پیام بده