2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا اگه من معلم بودم ساعتی پنجاه بیشتر نمیگرفتم

فکر میکنی خیلی زحمت داره من خودم تدریس میکردم تازه به صورت مجازی فکر کن بخوای فیلم بگیری تدوین کنی بنویسی از روی گوشی اسکرین ریکورد طبقه بندی کردن مطللب انتخاب بهترین منبع شناخت سطح شاگرد ها طرح ازمون تصحیح ازمون تصحیح تکلیف و و و و 

اره چون برام مهمه زکات علمم رو بدم

کار خوبی میکنی.

و متفاوته از شغل داشتن. 

منم گاهی مواردی پیش بیاد نیاز به کمک داشته باشن رایگان انجام میدم. ولی برای کلاسای عادیم حداقل از 300 استارت میزنم

اخه هدفم همینه ک برا افرادی بذارم ک نمیتونن هزینه کنن ولی خیلی علاقه و پشتکار دارن

اها خوب پس خوبه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖