2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکت جلو عزیزم؟

جلو که هست ولی بیشتر به خاطر کوچیک بودنش باید عمل کنم 

پارسال مجبور شدم هر 4تا دندون عقلمو جراحی کنم چون نهفته بودن یعنی بیچاره شدم واسه همین دیگه عمرا برم فکمو جراحی کنم 

البته فکر نمیکنم خیلی تو زیبایی تاثیر داشته باشه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
وای اره نهفته باشه خیلی درد داره 

دقیقا

الان تقریبا یکسال و نیمه از یک کیلومتری دندون پزشکی رد نشدم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

براي برداشتن باكال فت ، و قرينه كردن دو طرف صورت با هم ، بهترين دكترمتخصص در ايران دكتر سامان كلباسي هستن ، من و خانوادم از بيمارانشون هستيم و واقعا از كارشون رضي هستيم ، حتما بريد پيششون مشاوره بگيرين ، خيلي هم دكتر خوش اخلاق و خوبيه تلفنشون اينه :26214504

عزیزم دکتر فرشید کاوندی خیلی خوب فک جراحی می کنه  خاله ام پیشش عمل انجام داده خیلی تغییر کرده ...

عزریزم من دکتر کاوندی رو زیاد نمیشناسم ولی من خودم پیش دکتر حمیدرضا فلاحی جراحی فک داشتم و از جراحی خیلی راضیم چون اصلا مشکلی بعدش نداشتم و خیلی ازش راضیم . 

منم اسم دکتر فلاحی رو زیادشنیدم میشه ادرسشو بهم بدی؟

اره عزیزم فقط در اهواز مطب داره برات مشکلی نداره بری اونجا . اهواز کیانپارس، فلکه سوم ، جنب بانک توسعه و تعاون ، ساختمان تخصصی و فوق تخصصی اهواز