2777
2789
عنوان

چرا بیدارید 🗿😂

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهنم شلوغه.همش حرفهای رو مخ مامانم یادم میاد روز خوابم میگیره باز بچه نمی‌ذاره بخوابم😭دعا کنید سر ع ...

الهی بمیرم 

میفهمم

ایشالله مشکلت حل بشه🥰

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بیدار شدم تا شستنی هامو بشورم .... انشاالله امروز فردا دیگه خونه تکونی تمومه ‌‌‌..... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بیدار شدم تا شستنی هامو بشورم .... انشاالله امروز فردا دیگه خونه تکونی تمومه ‌‌‌.....

خداروشکر❤

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بخون عزیزمتو این همه رنج و گرفتاری دنیا عبادت به آدم آرامش میده.

چشمم❤🥲

چون اگه خدا بخواد امروز آشتی میکنیم صبح هم از ساعت ۶ بیدارم

ایشالله❤❤

۴ بقیه بیدار شدن رفتن باغ

منم موندم خواب بودم تا الان پاشم برم دست و صورتمو بشورم😁

صبحانه بخورم برم حمام 

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

خواب بدی دیدم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست