2777
2789
عنوان

چرا بیدارید 🗿😂

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهنم شلوغه.همش حرفهای رو مخ مامانم یادم میاد روز خوابم میگیره باز بچه نمی‌ذاره بخوابم😭دعا کنید سر ع ...

الهی بمیرم 

میفهمم

ایشالله مشکلت حل بشه🥰

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بیدار شدم تا شستنی هامو بشورم .... انشاالله امروز فردا دیگه خونه تکونی تمومه ‌‌‌..... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بیدار شدم تا شستنی هامو بشورم .... انشاالله امروز فردا دیگه خونه تکونی تمومه ‌‌‌.....

خداروشکر❤

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بخون عزیزمتو این همه رنج و گرفتاری دنیا عبادت به آدم آرامش میده.

چشمم❤🥲

چون اگه خدا بخواد امروز آشتی میکنیم صبح هم از ساعت ۶ بیدارم

ایشالله❤❤

۴ بقیه بیدار شدن رفتن باغ

منم موندم خواب بودم تا الان پاشم برم دست و صورتمو بشورم😁

صبحانه بخورم برم حمام 

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

خواب بدی دیدم

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم