2821
2789

من يكبار اين اتفاق برام افتاد رفتم همسايه مون رو صدا زدم و خودم بيرون منتظر موندم،

اونم كشتش و با دستكش برداشتش و منهدمش كرد بعد من رفتم توي خونه.

باز با اين حال نميدوني چه حالي داشتم……………

اگر انسان دو رویی هستید حداقل یک روی زیبا داشته باشید......

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای خدایا له میشه ژله ایی میشه دهنش و چشماش پاره میشه من سکته میکنم 

ببخشید ولی خیلی باحال توصیفش میکنی خندم گرفت  

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  
وای نه نکنه تازگیا احساس میکنم حامله ام مارمولک توی شکممه    

سمه سیانور داره تو غذا بره خطر ناکه کشندس ولی رف تو لباس دیگه خطری نداره فقط بشور تمیز شه😂

دخته جنوبوم 😆😄
😈 عاشق این کارای خفنم 

این جزء اکتشافات بچگیمونه 😂 میرفتیم تو توالت نگاه میکردیم تا جسدش بیاد رو آب

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
بچه ها اتش نشانی نیومد  تازه اومدم با جارو برقی بگیرمش مارمولکه منو هم دنبال کرد فرار کردم&nbs ...

آتش نشانی واسه مارمولک!!! نکن خواهر من نکن کامن بزن یا اسپری حشره کش خودش بی هوش میشه نا شوهرت بیاد اتش نشانی بیاد چیکار بی هوش شد یه دمپایی بکوب تو سرش تا اون چشای شهلاش ب چسبه به کف😂

دخته جنوبوم 😆😄
آتش نشانی واسه مارمولک!!! نکن خواهر من نکن کامن بزن یا اسپری حشره کش خودش بی هوش میشه نا شوهرت بیاد ...

بچه ها کامن در مقابل این جونور کم اورده 

منم به این گندگی در مقابلش کم اوردم 

دوس دالم   
بچه ها کامن در مقابل این جونور کم اورده  منم به این گندگی در مقابلش کم اوردم

ماهم کامن تو دستشویی زدیم نمرد خب 🤔 درزگیر بگیر خونتو بزن صب کن تا شوهرت بیاد دیگه فقط دمپایی اخه اتش نشانی نمیاد واسه مارمولک

دخته جنوبوم 😆😄
ماهم کامن تو دستشویی زدیم نمرد خب 🤔 درزگیر بگیر خونتو بزن صب کن تا شوهرت بیاد دیگه فقط دمپایی اخه ا ...

باشه دعا کن شوهرم زود برسه 

خیلی میترسم 

دوس دالم   
باشه دعا کن شوهرم زود برسه  خیلی میترسم

نترس عزیزم ترس نداره اینور پره من درزگیر زدم مراقبم نیان ولینترس برو بالا اپن یا پله یا مبل بشین نیاد کنارت اخه رو زمینم راه میره

دخته جنوبوم 😆😄
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز