2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 48 پست
بچه ات پسره حس میکنم بارداریت یا زمستونه یا اول بهار

مرسی عزیزم دمت گرم

واسم دعا کن زودتر بشه خسته شدم دیگه

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
برات صلوات فرستادم

ممنونم مهربون خانم . ان شاالله تو هررشته ای هستی و میری بهترین بشی . رفیق بازی و اینا هم نکن❤

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برات اتفاق میفته عجله نکن

قربونت میشه جواب منم بدی؟🥲💔ی ساله با دوستم قهریم.. همیشه جلو چشامه
اخر اشتی میکنیم؟ دلتنگم میشه؟ اصلا ب یادمه؟ میشه هرچی ازش حس کردی بگی بخدا دلم خیلی تنگشه🙃💔

ممنونم مهربون خانم . ان شاالله تو هررشته ای هستی و میری بهترین بشی . رفیق بازی و اینا هم نکن❤

خواهش گل من🤍🌱

هرچی خوبیه سهم قلب مهربونت 

اهل این کارا نیستم

کوردم:) ی دختر مغرور جذابم🩵☁️ درخواست ندین

رو دو نفر کراش دارم یکی سنش یزره بالاست و ماشین داره اونیکی دانشگاهه

چه حسی نسبت به من دارن و چی فکر میکنن درموردم گلم

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

عزیزم میشه لطفا برا منم بگید 🥲❤️

N ازم خوشش میاد ؟ حسش و چه فکری دربارم میکنه ؟ پیشنهاد میده و پا پیش میذاره ؟🥺خیلی ذهنمو درگیر کرده😔

خدا هست ...
خواهش گل من🤍🌱هرچی خوبیه سهم قلب مهربونت اهل این کارا نیستم

یه نفر هست بهت حسودی میکنه از دوستاته منظورم اونه . تو ظاهر خوبه ولی قلبا نه . بهت ضرر میرسونه تو اینده

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا