2777
2789
توسل به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو طبق دستور امضام

من ب شهید هادی دوبار متوسل شدم قربونشون بشم هر دو بار رد شدم🤣

دیگ نمیدونم امضاتون رو عمل کنم یا ن

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

اینو خواهرشوهرم خیلی بهم میگه

خودش انجام داده و بارها حاجت گرفته

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
ان الله یرزق و من یشاء بغیرالحساب خداوند به هرکس بخواهد بدون حساب روزی میدهد

اونی که این ذکرو به من گفت خودش حاجت گرفته بود به منم گفت با اعتقاد کامل بخون باورتون نمیشه اصلا توفکرخرید خونه نبود شوهرم خیلی هم پول کم داشتیم یهویی شد 

من ب شهید هادی دوبار متوسل شدم قربونشون بشم هر دو بار رد شدم🤣دیگ نمیدونم امضاتون رو عمل کنم یا ن

🫢 ای جانم عزیزم راه های حاجت روایی زیاده تو گوگل سرچ کنید نذر مجرب _ ختم مجرب _دستور مجرب برای حاجت روایی ، کلی دستور و ختم میاد .حتی یه سایتی هست اسمش خاطرم نیست  هر دستوری تو نی نی سایت و بقیه سایت ها گفته شده همه رو یه جا جمع کرده ، اگه سرچ کنید میاد 

و درباره توسل به شهدا هم باید بگم تو امضام هم گفتم شهدا فقط دعا میکنن و اگه خدا صلاح بدونه حاجتمون روا میشه . درباره روا نشدن حاجت هم فرق نداره از چه ختم و دستوری برای رسیدن به حاجت استفاده کردی اگه خدای نکرده مصلحت نباشه روا بشه خداوند پاداش اون دعا و ختم رو در دنیا و آخرت بهتون میده مثلا دور از جون در دنیا قرار بوده یه تصادف یا ضررمالی کنید اما خداوند به واسطه اون ختمی که برداشتید بلا رو ازتون دور میکنه و درآخرت هم پاداششو می بینید .خیلیها توفیق ندارن حتی یه صلوات بفرستن جدا از روا شدن یا نشدن حاجت هر ختم و چله ای که بر میدارید رزق معنویتون هست .

امیدوارم به زودی زود مشکلتون حل بشه و حاجت روا بشید 🤲💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

2790
2778
2791
2779
2792