2777
2789
خیلی دوست داشتم بچه زیاد داشته باشم ولی فعلا یکی دارم سه تا سقط شدن به زمین و زمان چنگ زدم نشد که بم ...

تو جامعه ای که ما زندگی میکنیم فرزنداوری ظلم در حقشونه انشالله در طی اقدام های بعدیتون بچه دار میشید فعلا رو خودتون فوکوس کنید

منابع رو سرچ کنید تو دیوار به قیمت ارزون خیلی ارزون هست قطعا

نبود میتونین برین کتابخونه و ادامه بدین

موفق میشین 

تلاش کن طلاش کنی🤍

این اشخصاس که بشون نر تعلق میگیرهخیلی پستن حالت میدونم بده و ممکنه یسال طول بکشهازین تجربه بگیر و خو ...

الان یکساله جدا شدیم همه این کارا رو کردم باشگاه می رم ورزش می کنم کار می کنم پول در می ارم به خودم می رسم آرایشگاه و اینا ولی تنهام کیس مناسب برام پیدا نمیشه پسرا چجوری انقدر زود یکی رو پیدا می کنند انگار براشون ریخته یکی بعد از دیگری یکی بهتر از قبلی ، واقعا لاشیا شانس دارن بعد ما که صادق و نجیب بودیم کیس مناسب برامون نیست بعد اون آشغال فوری پیدا کرد اونم دختر خوب 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو جامعه ای که ما زندگی میکنیم فرزنداوری ظلم در حقشونه انشالله در طی اقدام های بعدیتون بچه دار میشید ...

چرا ظلم در حق بچه؟؟ یه پسر دارم انقد براش محبت میکنم و محبت میبینم احساس میکنم یه دونه خیلی کمه از اینا باید زیاد داشته باشی زیاد 

من مفهوم عشق واقعی را با به دنیا اومدن پسرم فهمیدم بچه واقعا عشقه عشق

الان یکساله جدا شدیم همه این کارا رو کردم باشگاه می رم ورزش می کنم کار می کنم پول در می ارم به خودم ...

یه فامیل داشتیم روستا زندگی میکرد

پدرو مادرش فوت کرده بودن این بچه بودنی

این میره تهران کارگر یه قنادی میشه ازین زنجیره ایا

صاحبکارش میبینه ادم خوبیه میبره این پسرو دندون پرشکی و دندوناشو درست میکنن

الانم هفته دیکه عروسیش با دختر اون اقاست

خیلی خانواده دختره پول دار و با شخصیتن

زمان و اراده همچیو درست میکنه

چرا ظلم در حق بچه؟؟ یه پسر دارم انقد براش محبت میکنم و محبت میبینم احساس میکنم یه دونه خیلی کمه از ا ...

خیلی خوبه که همچین خانواده گرمی دارید

ظلم منظورم هرروز بالا رفتن تورم برا اینده بچها بود

خدا تو زندگی پسرتون بش موفقیت ببخشه

اکر نظر منو میخوایذ

پسرتونو بیمه مالی کنید

مورد داشتیم ۳۰سالگی بهش ۸۰میلیارد رسید

الان یکساله جدا شدیم همه این کارا رو کردم باشگاه می رم ورزش می کنم کار می کنم پول در می ارم به خودم ...

واقعا بدبختیش آرزومه اومد ادعا کرد خیلی دوستم داره و هی محبت کرد یکسال با هم بودیم ولی تا خانواده اش با ازدواجمون موافقت نکردن فوری رفت با یکی دیگه ازدواج کرد این بود دوست داشتنش ؟ قول و قرارش ؟ این یکسال واقعا سخت گذشت نمی تونم فراموشش کنم چون خیلی دوستش داشتم ولی اون آدم نبود امیدوارم هیچوقت طعم خوشبختی رو نچشه ، امیدوارم حال خوشی که با من تجربه کرد دیگه نتونه با هیچکس تجربه اش کنه امیدوارم حسرت رابطه خوبمون تا ابد به دلش بمونه 

چطور مهربون و ساده نباشیممن از این اخلاقم خوش میادولی بقیه سواستفاده میکنند

خط قرمز تعیین کن و افرادی که بت وایب بد میدن رو حذف کن بدون دلیل گفتن بشون

اگر رو‌در وایسی داری ی متن بنویس که میخوای رو خودت فوکوس کنی و اینکارو از حذف ادما شروع کردی و براشون ارزوی موفقیت کن و بعدم بلاککک

واقعا بدبختیش آرزومه اومد ادعا کرد خیلی دوستم داره و هی محبت کرد یکسال با هم بودیم ولی تا خانواده اش ...

من خودم تو موقعیت مشابه بودم و در اخر فهمیدم باید رها کنی رها کنی کاینات خوبی رو ب سمتت میارن

کسی و اهو نفرین نکن

کارما وجود داره 

🧟