2789
عنوان

شرط پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13455 بازدید | 173 پست
پدرم خوب میدونه مشکلات منو فقط بنظرم میخواد منو از سرشون باز کنه دم رفتنی ... چه اهمیتی داره صحبت کن ...

ایلدای عزیز نباید به این راحتی کوتاه بیای کاملا درک میکنم که چقدر سخته که بخوای چنین درخواستی کنی ولی بدون که این کاملا حق توعه که مغازه بخوای و میتونه ساپورتت کنه در اینده و یه ارامش ذهنی و مالی بهت بده سعی کن بدستش بیاری خیلی میتونه کمکت کنه

اونا منو نمیخوان حاضر نیستن من یه سرسوزنی از مالشون استفاده ای ببرم

خب چرا 

ایلدا وظیفهدشونه

وظیفه یه پدره 

اون دنیا بازخواست میشه بابت کوتاهی ای که درحقت کرده

اگر نداشت چیزی اون یه چیزی

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما عزیزدلی 💙 اگر علاقه و اهمیتی نباشه دعوایی هم نیست دیگه میگی بدرک هرکار میخواد بکنه

نازنینم ندیده خیلی دوستت دارم

آرزو دارم همیشه خوش باشی ازته قلبت😍😘🥺

یه تضمین باید داشته باشی

اعصابم خیلی خورده ازکار پدرت وشرط اشتباهش 

یکی ازدوستان یه حرف خیلی قشنگ ومنطقی زده بود حداقل بگو ایلدا نگو بی فایده است بگو عزیزم من که خیلی دلم به درد اومد اونو بگو یه کم خنک شیم🙊😅

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بابا میگه میتونی سر سنگین باش و خودت مرز زندگیت مشخص کن قبلا میگفت انگار خانواده ای نداره.

درست میگه

قوی که باشی جواب که بدی حداقل دلت خنک میشه دربرابر توهیناشون

زبونت که روشون بلند بشه دمشون کوتاه میشه

فکر میکنی الان به حدی رسیدی که بتونی جواب خواهر ومادر امیرو بدی؟

بابا میگه میتونی سر سنگین باش و خودت مرز زندگیت مشخص کن قبلا میگفت انگار خانواده ای نداره.

کی خانواده نداره منظورش خانواده ی شوهرت بود؟

براشون مهم نیست. میدونی هدف شون چیه؟میترسن وبال گردنشون بشم. یاهم برن و مبادا من پس فردا قصد جدایی ک ...

چقدر بی انصافا مطمعنی یا فقط حدسیات خودته؟

سلام ایلداجانم خوبی؟

چون تجربه ایی در این زمینه نداشتم برات پست نذاشتم اما به نظرم همین امروز با پدرتون تماس بگیر و صحبت کن ..

بذار یه دید بهت بدم شاید به پدرتون حق دادی..

ایشون دلشون میخواد زندگی شما رنگ زندگی بگیره و دلت گرم زندگی بشه..حالا با استفاده از مادر شدن..

مادر شدن قشنگه اما به وقتش..

........

حالا با این دید باهاشون تماس بگیر و از احساست بگو..بگو که احساس مزاحمت میکنی در کنارشون.. احساس میکنی درحال سر باز شدن هستی.. احساس میکنی دارن می‌فرستند تو رو پی نخود سیاه..

و بگووووو

بذار حرفاشون رو بشنوی..بعد درباره موقعیت قضاوت کن..

چند وقتی هست تصمیم گرفتم جای فکر کردن صحبت کنم.

و به نظرم نکته مثبتی هست..

در آخر باید بگم برام دعا کن..روزای خوبی رو سپری نمیکنم🤍

مراقب خودت باش قشنگم🤍

ایلدا من میگم الکی بگو حامله ای با بیبی چک و ازمایش تقلبی ...بعد ک ب نامت زد بگو سقط شده....زرنگ با ...

عزیزم مطمین باش اگه ایلدا واقعا هم حامله بشه و دوقلو هم بیاره باباش مغازه رو به نامش نمی زنه.. .حتی خودش هم بخواد ،مادر ایلدا به هیچ وجه نمیذاره...یه بهونه جور میکنن که مثلا هزینه های مهاجرت زیاد شد و مجبوریم مغازه رو هم بفروشیم و ال و بل....

الان تنها هدفشون اینه که ایلدا رو به هرکلکی شده مجبور کنن باردار شه ...😄 

ایلدا من میگم الکی بگو حامله ای با بیبی چک و ازمایش تقلبی ...بعد ک ب نامت زد بگو سقط شده....زرنگ با ...

سر جریان عروسی هم برای اینکه ایلدا رو مجبور کنن عروسی رو به هم نزنه بازم با اقا امیر همدست شدن و به ایلدا گفتن از این خونه برو( غیر مستقیم بیرونش کردن) ...این دوتا خانواده هر کاااااری کردن تا ایلدا رو به زانو در بیارن  ولی هنوز نتونستن و دیگه هم نخواهند توانست😊💪( و مکرو و مکرالله والله خیرالماکرین) 

سلام مهربانانم 💙 

شبتون بخیر و نیکی 

من اومدم یه سری به پدر بزرگم بزنم ایشون بیمار هستن اینجا شرایط اینترنت خیلی داغونه و بسختی وصل میشم. 

خیلی شرمنده ام که نمیتونم جواب دلسوزی هاتون رو بدم . 

عمری باشه مفصل صحبت می کنیم . 

دوستدار شما 🙏🌼

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام ایلدا جان خوبی؟یه تاپیک قبلا زده بودی رفته بودی خرید وسایل ارایشی بهداشتی خریده بودی..اونو پاک ...

سلام مهربونم متشکرم شما خوبی؟ 

نمیدونم یادم نمیاد کدوم تاپیک رو میگی قشنگم 

اگر سوالی داری بپرس راهنمایی کنم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سر جریان عروسی هم برای اینکه ایلدا رو مجبور کنن عروسی رو به هم نزنه بازم با اقا امیر همدست شدن و به ...

مرسی که انقدر دلداری میدی 🥲🥹🫶

عزیزم مطمین باش اگه ایلدا واقعا هم حامله بشه و دوقلو هم بیاره باباش مغازه رو به نامش نمی زنه.. .حتی ...

افرین 

بهونه شونه.