2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه تمرکز کن روی کارت و زندگیت و پیشرفتت خیلی جدی نگیر

من باتنهایی مشکلی ندارم چه بسا تنهایی از پس همه جی برمیام الان باوجود پدرم همش باید در قبال ظلم دیگران سکوت کنم که مبادا به گوش بابام برسه دعوام کنه 

فدا سرت عزیزم،انشاالله یه همسر خوب نصیبتون بشه و از اون فضای سمی خانواده دور بشین

نه منو بابام دوسم نداشته همسرم بخواد دوسم داشته باشه من از همه مردا میترسم از اینکه شوهرمو وبابام دست به دست هم بدن اذیتم کنن میترسم 

نه منو بابام دوسم نداشته همسرم بخواد دوسم داشته باشه من از همه مردا میترسم از اینکه شوهرمو وبابام دس ...

این چه حرفیه عزیزم،شوهر کنی یه جای دور که خانوادت هم کنارت نباشن که اذیت بشی عزیزم

من باتنهایی مشکلی ندارم چه بسا تنهایی از پس همه جی برمیام الان باوجود پدرم همش باید در قبال ظلم دیگر ...

فقط باید کنار بیای من الان 30 سالم هنوز گاهی اوقات می بینم توقع هایی از خانوادم دارم اما بیشتر که فکر می کنم می بینم کاری نمیشه کرد و زندگی خودمو واسه اونا خراب نمی کنم و سعی می کنم بیشتر خودمو دوست داشته باشم 

شما هم بیشتر خودتو دوست داشته باش