2777
2789
عنوان

چادری بودن🥲🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 29 پست
آره اتفاقا همین فکر داره امیدم رو زیاد میکنه

اگر چادری قراره بشی ، خوش پوش باش

اصلا گوشه گیر نشو

نزار که تورو جدا از خودشون ببینن

از نظر من چادری بودن یه وقار جالبی به ادم میده بخصوص توی خانمهای جوان

کاربر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم این طرز فکرت اشتباههاتفاقا هم کلتسی های من مشکلی ندارنمن از اون اراذل هایی بدم میاد که جلوی ...

طرز فکر؟ چیز مهمی نبوده که دربارش بشینم فکر کنم ولی چون دیدم صرفا چیزی که دیدم رو بهت گفتم 

هنوز کامل نرفتی تو جامعه ببینی چه خبره متاسفانه 

یکی از دوستان من که چادری بود هرجا میرفت واسه کار بخاطر چادری بودن ردش میکردن. با اینکه رزومه پرپیمون داشت 

وقتی باهاش میرفتم بیرون حتی فروشنده ها هم زیاد توجه نمیکردن، کلا جامعه همینجوره ظاهر بینه 

دوستم به شدت اذیت بود واقعا

یکمی که شروع کرد چادر نپوشیدن فق حجاب عادی داشت تازه تونست کار پیدا کنه و اینا 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

طرز فکر؟ چیز مهمی نبوده که دربارش بشینم فکر کنم ولی چون دیدم صرفا چیزی که دیدم رو بهت گفتم هنوز کامل ...

عزیز دلم

من دوستت رو نمیشناسم 

ولی منی که الان تو زنجانم،وقتی هر مغازه یا هرجایی با چادر میرم،زنایی که طرز پوشش خیلیی بدی دارن هم باهام به طور خیلی صمیمی ارتباط برقرار میکنن

حتی خودم

طرز فکر؟ چیز مهمی نبوده که دربارش بشینم فکر کنم ولی چون دیدم صرفا چیزی که دیدم رو بهت گفتم هنوز کامل ...

چه عجیب

اکثر جاهایی که کارگر و کارمند قبول میکنن و... دنبال ادم ههیی هستن که پوشش موجه تری داشته باشن چه بهتر که چادر و .. باشه

حتی کسایی که خونه اجاره میدن هم ممکنه برای اینجور افراد کمی اسون تر بگیرن

کاربر