2777
2789
دیدی اولش داگز تون کارمزد خواست بعد اومد کارمزد از خودش کم کرد انقد حرص خوردم ت چطور برداشت زدی تون ...

وای ارههه..سر همین من وقد حرص خوردمم..بجای دو تن چار تن خریدم..بازار قاطی کرده بود..من دیگه بیخیال شدم..تا دیدیم ب روش همین ک از خود داگزا کم کرد برداشت کردم..

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
وای ارههه..سر همین من وقد حرص خوردمم..بجای دو تن چار تن خریدم..بازار قاطی کرده بود..من دیگه بیخیال ش ...

وای چهار تا اونم ت اوج گرونی تون خریدی

خوشبحال باز ت از خودش برداشت کردی من نیم تون دادم حرومش حالا خوشحالم بودم روز اول برداشت زدم😂🤦‍♀️😢

از این ب بعد صبر میکنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای چهار تا اونم ت اوج گرونی تون خریدیخوشبحال باز ت از خودش برداشت کردی من نیم تون دادم حرومش حالا خ ...

عزیزم...ولی اگر میتونسی بفروشی همون موقع واقعا سود خوبی میکردی

اره فقط امیدوارم قیمتاا کمی بره بالا خیلی وضع بازار خرابعراستی میجر و همستر چقد داری

همین ادمو میترسونههه🥲..میجر..حدود ۷۵۰ کا

و همستر پروفیتم ۶.۳۰۰ میلیون...سکه هم حدود ۵۰۰ میلیون

همین ادمو میترسونههه🥲..میجر..حدود ۷۵۰ کاو همستر پروفیتم ۶.۳۰۰ میلیون...سکه هم حدود ۵۰۰ میلیون

خوبه که افرین کلیدای همستر خیلی رو مخع میگیری اصلا با ربات نزنی خودشون گفتن بن میکنن😢

خوبه که افرین کلیدای همستر خیلی رو مخع میگیری اصلا با ربات نزنی خودشون گفتن بن میکنن😢

نه بازی کردم گرفتممم..ولی دیگه بازیاشو نمیرم ..شما چقد داری؟

نه بازی کردم گرفتممم..ولی دیگه بازیاشو نمیرم ..شما چقد داری؟

منم با بازی گرفتم اوایل همسو میگرفتم ولی خیلی زیاد شد نتونسم 

من ۲ میلیارد و ۷۰۰ سکه دارم پروفیت ۶.۸۷ میل و نمیدونم ب پروفیت تبدیل کنم سکه هارو یا ن🥲🤦‍♀️

منم با بازی گرفتم اوایل همسو میگرفتم ولی خیلی زیاد شد نتونسم من ۲ میلیارد و ۷۰۰ سکه دارم پروفیت ۶.۸۷ ...

سوالی ک جوابشو نمیدونیممم..😂😂اما ب نظرم بخشیشو تبدیل کن

اشکال نداره یکی دو ماه بصبر یا شاید مهر رفت بالا

اوهوم احتمالا همین کارو میکنم چون سمپتامبر گویا همیشه بازار ریزشیه

2827
2791
2779
2792