2777
2789
دیدی اولش داگز تون کارمزد خواست بعد اومد کارمزد از خودش کم کرد انقد حرص خوردم ت چطور برداشت زدی تون ...

وای ارههه..سر همین من وقد حرص خوردمم..بجای دو تن چار تن خریدم..بازار قاطی کرده بود..من دیگه بیخیال شدم..تا دیدیم ب روش همین ک از خود داگزا کم کرد برداشت کردم..

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
وای ارههه..سر همین من وقد حرص خوردمم..بجای دو تن چار تن خریدم..بازار قاطی کرده بود..من دیگه بیخیال ش ...

وای چهار تا اونم ت اوج گرونی تون خریدی

خوشبحال باز ت از خودش برداشت کردی من نیم تون دادم حرومش حالا خوشحالم بودم روز اول برداشت زدم😂🤦‍♀️😢

از این ب بعد صبر میکنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای چهار تا اونم ت اوج گرونی تون خریدیخوشبحال باز ت از خودش برداشت کردی من نیم تون دادم حرومش حالا خ ...

عزیزم...ولی اگر میتونسی بفروشی همون موقع واقعا سود خوبی میکردی

اره فقط امیدوارم قیمتاا کمی بره بالا خیلی وضع بازار خرابعراستی میجر و همستر چقد داری

همین ادمو میترسونههه🥲..میجر..حدود ۷۵۰ کا

و همستر پروفیتم ۶.۳۰۰ میلیون...سکه هم حدود ۵۰۰ میلیون

همین ادمو میترسونههه🥲..میجر..حدود ۷۵۰ کاو همستر پروفیتم ۶.۳۰۰ میلیون...سکه هم حدود ۵۰۰ میلیون

خوبه که افرین کلیدای همستر خیلی رو مخع میگیری اصلا با ربات نزنی خودشون گفتن بن میکنن😢

خوبه که افرین کلیدای همستر خیلی رو مخع میگیری اصلا با ربات نزنی خودشون گفتن بن میکنن😢

نه بازی کردم گرفتممم..ولی دیگه بازیاشو نمیرم ..شما چقد داری؟

نه بازی کردم گرفتممم..ولی دیگه بازیاشو نمیرم ..شما چقد داری؟

منم با بازی گرفتم اوایل همسو میگرفتم ولی خیلی زیاد شد نتونسم 

من ۲ میلیارد و ۷۰۰ سکه دارم پروفیت ۶.۸۷ میل و نمیدونم ب پروفیت تبدیل کنم سکه هارو یا ن🥲🤦‍♀️

منم با بازی گرفتم اوایل همسو میگرفتم ولی خیلی زیاد شد نتونسم من ۲ میلیارد و ۷۰۰ سکه دارم پروفیت ۶.۸۷ ...

سوالی ک جوابشو نمیدونیممم..😂😂اما ب نظرم بخشیشو تبدیل کن